Over Inspiratiesessie: Deepdive ANWB - Hoe zien zij de toekomst van klantgericht ondernemen?

Inspiratiesessie: Deepdive ANWB - Hoe zien zij de toekomst van klantgericht ondernemen?

Wil je weten hoe de ANWB jaarlijks 350 miljoen klantcontacten in goede banen leidt? Kom dan naar de deepdive sessie bij hen op kantoor. Gedreven ANWB’ers vertellen je er graag over!

Op donderdag 13 april zijn we te gast bij het iconische hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag. We worden getrakteerd op een kijkje in de keuken rond verschillende onderwerpen over CX, data-gedreven innovaties, ecosystemen en meer …  dit alles in het licht van het behoud van het verenigings-gedachtegoed.

  • Over de ANWB’s People & Community afdeling, de synergie tussen de EX-agenda, de maatschappelijke doelen en het samenwerken met vrijwilligers.
  • Over de nieuwe platform organisatie van de ANWB waarin CX een doorslaggevende rol speelt.
  • Over de opbouw van ANWB Energie en de vele learnings die hieruit kunnen worden getrokken.

Schrijf je in voor deze avond, waarin je niet alleen veel inspiratie opdoet van de inhoudelijke verhalen, maar ook de gelegenheid krijgt de Verkeersinformatie, Alarmcentrale en Engagement Hub van dicht bij te ervaren. Mis de rondleiding langs deze touchpoints, die om 17:00 uur van start gaat, niet.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 ANWB vlag.JPG

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen