Logo

Platform voor Klantgericht Ondernemen

Wat?

Platform voor Klantgericht Ondernemen, PvKO is dé community voor professionals en bedrijven die de klant centraal stellen.

PvKO opent voor jou en je collega’s de deuren naar kennis, bedrijven en vakgenoten. Met ideeën die breed inzetbaar zijn en die je direct kan toepassen, laat PvKO je zien hoe je klantgerichtheid kunt opbouwen en onderhouden. Voor elke organisatie, elk proces en het belangrijkste; voor ieder mens. Je ontmoet klantgerichte ondernemers en medewerkers op inspirerende locaties en geniet van goed verzorgde bijeenkomsten. Een mooie community om deel vanuit te maken. 

PvKO organiseert maandelijkse Inspiratiesessies en regelmatig ook Ronde Tafel sessies. De events die binnenkort georganiseerd worden, vind je in de agenda.

Wie?

Het kloppend hart van de vereniging wordt gevormd door het bestuur, de directie en het uitvoerend team. Zij staan voor de missie: Nederland top klantgericht maken. Bovendien zetten zij zich ervoor in dat PvKO waardevol, relevant, inspirerend en verbindend blijft voor leden. Gevraagd en ongevraagd advies ontvangen ze van de Raad van Advies, die bestaat uit toegewijde CX-leiders, business strategen en wetenschappers.

Het team ontmoeten brengt energie en passie in voor de inhoudelijke programmering van de content-sessis. Zij zijn sparringpartner bij het organiseren van kwalitatieve en krachtige bijeenkomsten, die mensen inspireren en concrete tips en learnings opleveren.

Ook spontane medewerking in thema-teams komt regelmatig voor. Hier brengen leden hun specifieke expertise, netwerk en ervaring in voor een of meer Inspiratiesessies en/of Ronde Tafels rond een bepaald onderwerp. 

Zo werken we aan een betrokken en levendige community. Ontmoet de mensen van de  PvKO op een van de bijeenkomsten. Bekijk de komende events en meld je aan.

Heb je zelf interesse een actieve bijdrage te leveren binnen de PvKO community, neem dan contact op met Karoline Wiegerink via karoline.wiegerink@pvko.nl.

Word lid

Inspiratiesessies en Ronde Tafel bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken voor leden van PvKO. Check of je bedrijf lid is. Deelname is voor alle collega’s van leden kosteloos.

Download de brochure .. een nieuwe versie is in de maak.