Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. jun 30

  Inspiratiesessie: De plantage en het regenwoud van klantgericht innoveren | deepdive VodafoneZiggo + ALV

  Utrecht

  Deepdive VodafoneZiggo. Deze sessie gaat over het verschil tussen verbeteren en vernieuwen, maar vooral over hoe je beide naast elkaar in jouw organisatie tot bloei kunt brengen. We leren van de succesfactoren van een plantage en het regenwoud. We onderzoeken hoe kruisbestuiving te organiseren.

 2. sep 14

  Inspiratiesessie: Cultuur als drijvende kracht voor CX Transformatie

  Rijswijk

  Cultuur als drijvende kracht voor CX Transformatie. CX Maturity. Wanneer ben je daar eigenlijk?

 3. nov 09

  Inspiratiesessie: De kracht van het persoonlijk contact - ontmoetingen die het verschil maken

  ?

  Over de kracht van persoonlijk contact, maar ook de kunst ervan! Persoonlijke ontmoetingen maken het verschil. En hoe maak je waardevolle authentieke live ontmoetingen met je klant elke dag waar? En wat levert het eigenlijk op?

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt. Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je eenmalig kosteloos kan kennismaken.

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2022 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!