Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. sep 13

  Inspiratiesessie "Werk samen met Millennials - Power, Purpose, Pleasure"

  Amsterdam

  Hoe zorg jij voor een werkomgeving met purpose, power en pleasure?

 2. okt 09

  Inspiratiesessie Food is service! En wat jij daarvan kunt leren..

  Trends en veranderingen in de markt komen nergens zo sterk tot uitdrukking als in de foodbranche.

 3. nov 14

  Inspiratiesessie "De transformatiekracht van IoT: meer dan alleen technologie."

  Wat zijn de belangrijke pijlers, stappen en trade-offs die the IoT onze organisaties van vandaag in de toekomst bieden?

 4. dec 13

  Eindejaarsbijeenkomst PvKO + borrel

  We sluiten het event jaar af met een Eindejaarsbijeenkomst met aansluitend een borrel.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2018 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!