Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. okt 07

  Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

  Best

  In 't Boshuys in Best storten we ons op de klantgerichte B-to-B voedingsketen. Wat kunnen we van deze sector leren?

 2. okt 28

  Inspiratiesessie: Purpose als startpunt voor betekenisvol veranderen

  Wat kunnen we leren van het verandervermogen van organisaties van onder andere de afgelopen zes maanden? En hoe helpt purpose je met je bedrijf of afdeling succesvoller de toekomst in te gaan?

 3. nov 25

  Inspiratiesessie: Medewerkers en klant engagement in een wereld op gepaste afstand. Hoe zorg je voor oprechte verbinding?

  Medewerkers en klant engagement in een wereld op gepaste afstand. Hoe zorg je voor oprechte verbinding?

 4. dec 08

  Inspiratiesessie: CX Performance Management

  We sluiten het PvKO event jaar af met een Inspiratiesesie met als onderwerp CX Performance Management.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2020 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!