Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. mrt 21

  Inspiratiesessie Cultuur als drijvende kracht voor succesvol klantgericht veranderen – de employee journey als vertrekpunt

  s GRAVENHAGE

  Cultuur als drijvende kracht voor succesvol klantgericht veranderen – de employee journey als vertrekpunt

 2. apr 11

  Ronde Tafel: Agile doen of Agile zijn?

  Alkmaar

  Met plusminus 15 professionals in gesprek. In deze Ronde Tafel staat ‘agile’ centraal.

 3. apr 16

  Inspiratiesessie Futureproof Klantfeedback

  Huizen

  Hoe verzamel je effectief feedback in de klantreis die steeds meer multichannel wordt? 

 4. mei 09

  Inspiratiesessie De psychologie van klantgericht ondernemen

  Tijdens deze Inspiratiesesie krijg je inzicht in wetenschappelijke inzichten en hoe die toegepast worden in marketing-communicatie.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2019 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!