Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. sep 24

  Ronde Tafel: Bot First voor elk bedrijf

  DEN HAAG

  Met maximaal 15 professionals in gesprek over het belang van de samenwerking tussen mens en bot.

 2. okt 02

  Ronde Tafel: Zelforganisatie duurzaam neergezet – hoe doe jij dit?

  Amsterdam

  Met maximaal 20 professionals in gesprek over hoe een zelforganisatie duurzaam neer te zetten.

 3. okt 07

  Inspiratiesessie Mens en Robot

  Amsterdam

  Keynote spreker Jarno Duursma neemt ons mee naar de zoektocht naar de ideale combinatie tussen mens en machine.

 4. nov 13

  Inspiratiesessie Data meets Hospitality: Hoe met data optimale gastvrijheid te realiseren?

  Deze Inspiratiesesie gaat over hoe met data optimale gastvrijheid te realiseren. Deze sessie is in samenwerking met DDMA.

 5. dec 09

  Afsluiting van het jaar met een visionair

  We sluiten het PvKO event jaar af met een inspirerende visionair op het programma.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2019 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!