Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. mei 13

  Inspiratiesessie De CX Business Case: over waarde …

  Leusden

  Deze Inspiratiesessie draait over de zin en onzin van CX business cases die de waarde aantonen … maar … over welke waarden hebben we het eigenlijk?

 2. jun 03

  Workshop voor young professionals | Innoveren … hoe doe je dat dan?

  Rotterdam

  Millennials nemen een kijkje in de keuken van het Innovatielab van RET (meer dan 140 jaar oud).

 3. jun 11

  Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

  Wat kunnen we leren van de voedingsketen sector als het gaat over technologie, duurzaamheid en globalisering?

 4. sep 08

  Inspiratiesessie Disrupters | hoe als klantgerichte onderneming ermee omgaan?

  In steeds meer branches veranderen de spelregels en drukken zogenaamde disrupters een stempel op klantgericht ondernemen. Hoe gaan ‘traditionele’ organisaties ermee om?

 5. okt 08

  Inspiratiesessie Customer Insights en Metrics

  Deze Inspiratiesessie gaat over Customer Insights en Metrics. Hoe van inzicht naar actie te komen.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2020 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!