Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. jan 30

  Inspiratiesessie The next step in CX; aandacht voor mens en maatschappij

  Leusden

  Bedrijven die aandacht hebben voor mens én maatschappij hebben de toekomst!

 2. feb 12

  Inspiratiesessie VOICE bots……. Weer het volgende kanaal of een echte game changer?

  Amsterdam

  Tijdens deze Inspiratiesesie nemen we je mee in de wereld van chat- en voicebots.

 3. feb 19

  Inspiratiesessie PvKO België: De realiteit van Omnichannel

  Antwerpen

  De realiteit van Omnichannel!

 4. mrt 20

  Inspiratiesessie Cultuur als drijvende kracht voor succesvol klantgericht veranderen – de employee journey als vertrekpunt

  Cultuur als drijvende kracht voor succesvol klantgericht veranderen – de employee journey als vertrekpunt

 5. apr 16

  Inspiratiesessie Futureproof Klantfeedback

  Hoe verzamel je effectief feedback in de klantreis die steeds meer multichannel wordt? 

 6. mei 09

  Inspiratiesessie De psychologie van klantgericht ondernemen

  Tijdens deze Inspiratiesesie krijg je inzicht in wetenschappelijke inzichten en hoe die toegepast worden in marketing-communicatie.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2019 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!