Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. jun 24

  Inspiratiesessie LIVE: Klantgeluk start bij jouw geluk! Hoe dan?

  Rotterdam

  Welkom bij de Inspiratiesessie over werkgeluk! Welkom bij een zomerse bijeenkomst aan de Bergsche Plassen in Rotterdam, een ideale plek voor de eerste live inspiratiesessie na 15 maanden online .. als dat geen werkgeluk is!

 2. sep 14

  Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

  Best

  In 't Boshuys in Best storten we ons op de klantgerichte B-to-B voedingsketen. Wat kunnen we van deze sector leren?

 3. okt 07

  Workshop | Innoveren met impact

  Rotterdam

  Kom een kijkje nemen in de keuken van het Innovatielab van RET (meer dan 140 jaar oud). Neem je eigen innovatievraagstuk mee om die samen met je peers in het RET Innovatielab onder de loep te nemen.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2021 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!