Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: CX loont – ook in de publieke dienstverlening

Deze Inspiratiesessie gaat over de beleving van dienstverlening en duurzame klantrelaties in de publieke sector. Over de waarde van CX ook in kosten gedreven tijden. Over hoe de inbedding van CX bij overheid en non-profit organisaties eruit kan zien … op weg naar volwassenheid in (digitaal) klant gedreven klantcontact.

De eerste vastgelegde sprekers zijn van de Gemeente Amsterdam en Hogeschool Utrecht (die interessante onderzoeksdata zal delen naar CX in de publieke dienstverlening).

Toelichting presentatie Gemeente Amsterdam
De presentatie van Edo van de Zouwen (Gemeente Amsterdam) gaat in op de start van customer experience management bij de gemeente Amsterdam. Gedeeltelijk worden daar momenteel (januari 2022) nog plannen voor gemaakt, maar gedeeltelijk loopt er al een aantal zaken. Belangrijkste van die laatste is wel ‘De week van Johan’. In drie à vier workshops in een week tijd wordt een klantreis geanalyseerd en worden verbeterinitiatieven gedefinieerd die bijdragen aan een betere klantbeleving en tegelijkertijd leiden tot besparingen. Dit gebeurt met allerlei interne betrokkenen rondom die klantreis. Edo zal ingaan op de opzet en resultaten van deze methode. En natuurlijk een aantal lessons learned. Daarnaast zal hij een tipje van de sluier van de nieuwe customer experience strategie in wording oplichten. Welke visie licht hieraan ten grondslag, en hoe wil de gemeente haar geweldige maar ook grote en complexe organisatie hierin gaan meenemen.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 maart.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis
Welkom VDP-leden Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen