Logo

PvKO verwelkomt Katja Veen-Buchholz als nieuw bestuurslid en benoemt Jan-Hein Pierik als nieuwe voorzitter

collage (12).pngdinsdag 12 december 2023 16:29

Door Merel de Koning

Vanmiddag heeft de Algemene Ledenvergadering van het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) de benoeming van Katja Veen-Buchholz als nieuw bestuurslid aangekondigd. Met ingang van 1 januari 2024 zal Jan-Hein Pierik de voorzittersrol overnemen van Daan Noordeloos, wiens bestuurstermijn ten einde loopt.

Katja Veen-Buchholz, momenteel werkzaam als manager Klantbeleving bij HTM, het openbaar vervoerbedrijf in de Haagse regio, brengt een passie voor het leveren van ongeëvenaarde reizigerservaringen naar het PvKO-bestuur. Haar toewijding aan het creëren van impact door middel van klantbeleving motiveert haar dagelijks. Veen-Buchholz deelt haar intrinsieke motivatie: "Uitblinken in het CX-gebied komt voort uit mijn passie voor het verbeteren van klantbelevingen, het omarmen van innovatie en het opbouwen van competente teams."

Jan-Hein Pierik, die gedurende de komende twee jaar de rol van voorzitter op zich neemt, is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties en professionals bij het verbeteren van de klantbeleving. Zijn focus ligt op mensgerichte innovatie, waarbij digitalisering de mens aanvult in plaats van overneemt. Pierik benadrukt: "Technologie die de mens versterkt, is een van de centrale thema's van PvKO, waar ik samen met de community wil leren en door ontwikkelen."

Karoline Wiegerink, directeur van PvKO, is verheugd over de nieuwe bestuurssamenstelling: "Veel dank aan Daan Noordeloos voor zijn deskundige en voortvarende voorzitterschap in de afgelopen vier jaar. Zijn  bestuurstermijn is weliswaar afgelopen, maar gelukkig blijft er een actieve link met de activiteiten van de community van voor door  klantgerichtheidsprofessionals."

Met de komst van Veen-Buchholz kan PvKO voortbouwen op een diverse kerngroep van de community, waar naast Pierik ook Fabian Kortekaas, Thirza Schaap, Eric Hartmans en Berend-Jan Rietveld deel van uitmaken. Samen streven zij naar een top klantgericht Nederland!

Tot slot presenteert PvKO met trots het programma voor 2024, met inspirerende sessies over diverse thema's die klantgericht Nederland bezighouden. Het jaar 2024 begint met het Winterfestival! Bekijk het volledige programma hier.

Labels

« Terug