Logo

Over PvKO Winterfestival 2024 | eXpeditie transformatie

PvKO Winterfestival 2024 | eXpeditie transformatie

Trap jouw klantgericht 2024 af met het PvKO Winterfestival dat dit jaar onder het motto staat van eXpeditie transformatie … Verbinding als fundament voor succesvolle verandering.

De klant op één, in welke situatie dan ook, vraagt in onze dynamische wereld om constante aanpassing van je klantgerichte organisatie, om een cultuur van oprechte verbinding. Verbinding tussen mensen, maatschappij, technologie, data en alle organisatieonderdelen.

Het Winterfestival levert je bagage voor deze reis naar verbinding.

  • Hoe cultuur een sleutelfactor is binnen organisaties in transformatie die oprecht willen verbinden?
  • Hoe je de mens in het hart van de CX-transformatie zet?
  • Hoe technologie de mens in de kracht kan zetten hierbij?
  • Hoe je (tegelijkertijd) waarde creëert in de maatschappelijke context?
  • Hoe het gebruik van data een fundament kan zijn voor verbinding?

Stel jouw festival-journey samen en ga op zoek naar inspiratie, informatie, waardevolle gesprekken en ontmoetingen, samen met gelijkgestemde professionals. Verheug je op een mooie line-up met ‘optredens’ van IKEA, Praxis, APG, De Alliantie, Eneco, Samsung, VodafoneZiggo, Van Wijnen West en vele meer.

Verheug je op de festival sfeer met een rijk aanbod van formats: van interactieve presentaties tot lagerhuis discussie; van hands-on workshops tot verdiepende ronde tafel gesprekken.

Het PvKO Winterfestival kan niet zonder supporters. Veel dank aan onze supporters.

Sponsoren overzicht

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Header 400 x 212px_groen (1).jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Leden Gratis
Sponsor-genodigden Gratis
Toegang Niet-Leden € 225,00

Let op
Schrijf je in met collega’s voor een gezamenlijke ervaring. Met een voorbehoud voor het Winterfestival. Gezien de grote belangstelling en de maximale zaalcapaciteit kunnen we slechts maximaal 5 personen per organisatie gratis welkom heten.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 7 dagen voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.