Logo

Zakelijk succes in nieuwe tijden - lancering boek en internetzender

Zakelijk succes in nieuwe tijden.png

Anderhalf jaar geleden hoorde Robert Buisman - managementadviseur en kernlid van PvKO - in één week drie keer hetzelfde. Drie verschillende managers vertelden hem dat ze de controle kwijt waren. Voor managers een uitermate onprettig gevoel. Oude, vertrouwde commerciële methodes werkten niet meer, terwijl (heel) veel nieuwe methodes en technologiën beschikbaar kwamen. Maar hoe ga je daaruit kiezen? Tegelijkertijd zagen de managers hun speelvelden veranderen. Klanten zijn massaal online gegaan en sloten zich af voor commerciële boodschappen. Traditionele marketing en verkoop werken niet meer.

Buisman zag een patroon en besloot daar iets mee te doen. Het resulteerde in een nieuw managementboek met centrale boodschap dat het vak van B2B marketing & sales aan vernieuwing toe is.

In het boek 'Zakelijk succes in nieuwe tijden, de commerciële omschakeling in B2B' (verkrijgbaar op managementboek.nl) neemt Buisman de lezer mee langs de verandering van tijdperk, de huidige ontwrichtende transitiefase, de herijking van het begrip succes en de sleutels voor succes in de nieuwe tijd. Hiertoe biedt hij de lezer drie schakelaars en een hoofdschakelaar om op een gefundeerde manier een nieuwe commerciële strategie te bepalen. De schakelaars zijn:

  1. Mindshift: van méer naar bétere winst
  2. Van transactie- naar relatiegericht
  3. Van reactief naar creatief
  4. Van interruptie naar interactie.

Interview met Robert Buisman op Managementboek.nl

Officiële lancering op 27 november
De lancering van zowel het boek als de internetzender 'Zakelijk succes in nieuwe tijden' vindt plaats bij Seats2meet Eindhoven Strijp-S. Lees meer over het programma en de sprekers.

Reviews

Ed Peelen: ‘Dit boek geeft helder weer in welke transitiefase we ons bevinden, welke problemen dat oplevert en hoe sales zich hier succesvol doorheen kan slaan.’

Wil Wurtz: ‘De passie waarmee Robert zijn boodschap overbrengt, werkt aanstekelijk. Het kan niet anders dan dat de lezer meteen aan de slag gaat zijn eigen business nieuwe energie te geven. Lees dit boek en doe er je voordeel mee.

Ben je lid van PvKO en wil je dit boek recenseren? Stuur een mail naar communicatie@pvko.nl en het boek wordt je kosteloos toegestuurd.

« Terug

Reacties op 'Zakelijk succes in nieuwe tijden - lancering boek en internetzender'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.