Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. okt 25

  Ronde Tafel Artificial Intelligence

  Amsterdam

  Met max. 15 professionals in gesprek over Artificial Intelligence in de conversational layer bij organisaties.

 2. okt 30

  PvKO Onderwijsdag 2017

  SCHIPHOL

  Een middag in het teken van onderwijs op het gebied van klantgerichtheid, Customer Centricity, Customer Experience en CRM.

 3. nov 14

  Inspiratiesessie Artificial Intelligence voor een maximale impact op klantgerichtheid

  DEN HAAG

  Hoe Artificial Intelligence in te zetten om klantbeleving drastisch te verbeteren!

 4. nov 28

  Inspiratiesessie België: De Human to Human factor maakt het verschil

  DEN HAAG

  Human to Human verruilt een zakelijke houding naar klanten met een persoonlijke band, op basis van oprechte interesse en echte aandacht. Essentieel voor iedereen die succesvoller wil worden in het vinden en binden van klanten.

 5. dec 14

  Eindejaarsbijeenkomst

  Het programma, sprekers, locatie en nadere omschrijving volgen t.z.t.

Maandelijks organiseert PvKO inspiratiesessies voor kennisverrijking. Deze events worden georganiseerd voor leden en niet-leden en zijn meestal gratis. Niet-leden betalen een kleine bijdrage die weer verrekend wordt met een eventueel PvKO lidmaatschap dat nadien afgesloten kan worden.

Inspiratiesessies worden gekenmerkt door op een interactieve manier en verschillende vormen, kennis en ervaring tussen deelnemers uit te wisselen, waarbij aanwezigen vernieuwende inzichten opdoen. De onderwerpen van de inspiratiesessies worden bepaald aan de hand van de thema’s die uit de jaarlijkse ledenenquête worden opgehaald.

In de roadmap zijn de onderwerpen voor 2017 weergegeven; al deze inspiratiesessies tezamen bieden professionals gedegen tools, kennis en inzichten om succesvol te kunnen zijn.

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen? Neem contact op met het projectbureau >

Onderstaande data en onderwerpen zijn onder voorbehoud