Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Events

 1. nov 28

  Inspiratiesessie België: De Human to Human factor maakt het verschil

  Berchem

  Human to Human verruilt een zakelijke houding naar klanten met een persoonlijke band, op basis van oprechte interesse en echte aandacht. 

 2. dec 14

  De toekomst van klantgericht ondernemen!

  Amsterdam

  Deze middag zal in het teken staan van "Toekomstvisie op klantgericht Ondernemen"!

Maandelijks organiseert PvKO inspiratiesessies voor kennisverrijking. Deze events worden georganiseerd voor leden en niet-leden en zijn meestal gratis. Niet-leden betalen een kleine bijdrage die weer verrekend wordt met een eventueel PvKO lidmaatschap dat nadien afgesloten kan worden.

Inspiratiesessies worden gekenmerkt door op een interactieve manier en verschillende vormen, kennis en ervaring tussen deelnemers uit te wisselen, waarbij aanwezigen vernieuwende inzichten opdoen. De onderwerpen van de inspiratiesessies worden bepaald aan de hand van de thema’s die uit de jaarlijkse ledenenquête worden opgehaald.

In de roadmap zijn de onderwerpen voor 2017 weergegeven; al deze inspiratiesessies tezamen bieden professionals gedegen tools, kennis en inzichten om succesvol te kunnen zijn.

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen? Neem contact op met het projectbureau >

Onderstaande data en onderwerpen zijn onder voorbehoud