Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: De nieuwe virtuele realiteit + ALV

De inspiratiesessie wordt voorafgegaan door een korte algemene ledenvergadering (niet- leden zijn hierin ook welkom).

“Virtual Reality” (VR) en “Augmented Reality” (AR) associeer je waarschijnlijk vooral met gaming, vermaak en nice to haves. We zijn geneigd om de impact en waarde ervan te onderschatten.

Aan de hand van Loren Roosendaal, directeur van het Centrum voor Digitale Transformatie aan Nyenrode Business University, verkennen we de nieuwe perspectieven in het veld van leren en ontwikkelen, gedrag en cultuur en digitale business modellen. Op weg naar de nieuwe virtuele realiteit die langzaam maar zeker de werkelijkheid zoals wij die kennen, binnensluipt en zal veranderen. 

Tijdens deze Inspiratiesessie zul je van de ene verbazing in de andere vallen over de mogelijkheden die deze ontwikkelingen voor de klantgerichte onderneming gaan betekenen. (Het is niet de vraag óf, maar wanneer deze ontwikkelingen jouw organisatie zullen raken.) 

Loren Roosendaal neemt je mee langs de vergezichten op VR en AR en waarom angst hiervoor ongegrond is. Ter inspiratie zal Loren een tipje van de sluier oplichten hoe ook jouw business zal (moeten) veranderen.

Daarna nemen we de proef op som met enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Gijs Butter van Sense Glove laat zien hoe VR betekenisvol kan zijn voor iedereen die moet werken met dure producten. Hij zal o.a. een case bespreken uit de auto industrie. 


Jeroen van der Borght van Studio05 en Sander Sneek van SNAKE Productions over digital showrooms, 4-D ervaringen en een CT-scan die angst omzet in verwondering. Voorbeelden van Tommy Hilfiger, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het ABN AMRO tennistoernooi zullen de revue passeren.
Na de presentatie van de cases volgen er ronde tafel discussies waarin we met elkaar de (on)mogelijkheden, en vooral ook de waarde van VR en AR voor klantgericht ondernemen zullen bediscussiëren. We eindigen met een plenaire wrap up. 

Lees hier het interview met Loren Roosendaal & hier het interview met Jeroen van der Borght.

Deze Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door de Jaarbeurs Utrecht 


Aan deze Inspiratiesessie zijn drie PE-punten toegekend! Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIM

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

shutterstock_557435884.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat u tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kunt u een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft uw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is uw eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen