Logo

Over Inspiratiesessie Gen Z + ALV

Inspiratiesessie Gen Z + ALV

We kennen allemaal onderzoeken die OVER Gen Z gaan … maar deze sessie gaat over Gen Z als mens, als collega én als klant. Hoe realiseren we CX Transformatie SAMEN MET Gen Z?  Het wordt absoluut geen geijkt verhaal, maar een kennismaking en verkenning hoe voor en door Gen Z een beweging op gang te brengen.

Kijk er eens anders naar! Volgens Melanie van der Berg van Susa, Studentenuitzendwerk, kun je heel veel van deze generatie leren. Reiswerk Talent van het jaar 2023, en TUI-trainee Thijs van Toorenenburg laat zien hoe hij de generaties in de reisbranche meer met elkaar wil  verbinden. Krijg een kijkje in de keuken hoe de Gen Z Generatie op Hotelschool The Hague een nieuwe stempel op het onderwijs drukt. En ga in gesprek met een van de 'community connector's' van The Social Hub.

Verheug je op een actieve middag op zijn Gen Z's !
En kom vooral samen met jouw Gen Z collega's naar de Inspiratiesessie

Binnenkort meer over  het programma.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 24 juni.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 225,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.