Logo

Over Inspiratiesessie CX transformatie samen met Gen Z + ALV

Inspiratiesessie CX transformatie samen met Gen Z + ALV

We kennen allemaal onderzoeken die OVER Gen Z gaan … maar in deze sessie verkennen we SAMEN MET Gen Z de weg naar CX Transformatie. Het wordt absoluut geen geijkt verhaal, maar een kennismaking met Gen Z als mens, als collega én als klant.

Kijk er eens anders naar! Volgens Melanie van den Berg van SUSA, Studentenuitzendwerk, kun je heel veel van deze generatie leren. Reiswerk Talent van het jaar 2023, en TUI-trainee Thijs van Toorenenburg laat zien hoe hij de generaties in de reisbranche meer met elkaar wil verbinden. Krijg een kijkje in de keuken van community program manager Puck van Opdorp bij The Social Hub, een innovatief hybride hospitality concept en laat je inspireren door middagvoorzitter Dana Jiménez Herrera van Hotelschool The Hague, een vrouw met een missie rond welzijn en weerbaarheid van Gen Z.

Verheug je op een actieve middag op zijn Gen Z's met een workshop over succesvolle teams met Gen Z, mini-cases over Gen-Z en de Gen Z Customer Journey!

De cocreators Thijs, Yentl en Floor van TUI, Melanie en Eveline van SUSA, Puck van The Social Hub en Dana en Hannah van Hotelschool The Hague nemen je mee in de dynamische wereld van Gen Z.

Schrijf je snel in, liefst samen met je Gen Z collega voor een gedeelde ervaring.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 24 juni.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 225,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.