Logo

Over Inspiratiesessie met uitreiking van de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland

Inspiratiesessie met uitreiking van de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland

Op 14 mei 2024 presenteren we in samenwerking met MarketResponse de ‘Klantvriendelijkste Bedrijven van Nederland’. Dit evenement belooft een middag vol inspiratie en inzichten te worden over hoe excellente Customer Experience te creeren, vast te houden en elke dag weer in de praktijk te brengen. Daarnaast maken we de winnaars van 2024 bekend.

De centrale vraag die we die middag met elkaar gaan verkennen is: Hoe kun je je als merk nog écht onderscheiden op klantvriendelijkheid? De consument legt de lat heel hoog! En in een wereld waarin klantbediening meer en meer digitaal wordt streven organisaties naar dezelfde hoge standaarden en normen. Wordt klantbediening daarmee ‘one size fits all’? Zeker niet! De toppers op de ranglijst van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland staan daar niet voor niets. Wat is hun visie en hoe brengen ze die in de praktijk?

Leer het van de uitblinkers tijdens het event Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland gecombineerd met een PvKO Inspiratiesessie.

Genomineerden van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024
De genomineerden van Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024 zijn bekend! Er zijn per branche vijf genomineerden waaruit een winnaar wordt gekozen, en er wordt één overall winnaar uitgeroepen. Bekijk hier alle genomineerden.

Let op, vanwege de grote belangstelling kunnen zich maximaal 3 personen per organisatie inschrijven. Genomineerden en PvKO leden hebben voorrang bij inschrijving. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

MR-PvKO_one-size-fits-all_2024-400x212px_V2.png

Prijzen

Ticket Prijs
MarketResponse Relaties Gratis
PvKO Leden Gratis
Ticket Niet Leden € 225,00

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.