Over Online PvKO Inspiratiesessie met KiKa | Stichting Kinderen Kankervrij + ALV

Online PvKO Inspiratiesessie met KiKa | Stichting Kinderen Kankervrij + ALV

KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij -  won dit jaar de prijs voor de meest klantvriendelijke Goede Doelen organisatie van Nederland.

KiKa is van heel Nederland. Mensen komen massaal in actie voor KiKa. Het is een dynamische community van supporters, ambassadeurs, actievoerders, organisators van en deelnemers aan evenementen en vaste donateurs. Servicegerichtheid, vriendelijkheid en oprechte aandacht in alle contactmomenten staat hoog in het vaandel van de organisatie.

Directeur Jakolien van Eijk vertelt in een gesprek met Jan-Hein Pierik over hoe klantgerichtheid bijdraagt aan de missie ‘Ieder kind kankervrij’. Wat is het geheim? Wat zijn de succesverhalen? Maar ook: welke uitdagingen liggen op de loer? Luister naar en leer van de bevlogen Jakolien en denk en discussieer mee. Draag daarmee een steentje bij aan de prachtige missie ‘Iederkind kankervrij’.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 12 dec.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 95,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.