Logo

Over Inspiratiesessie: HX = EX + CX. Dé formule voor de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland.

Inspiratiesessie: HX = EX + CX. Dé formule voor de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland.

Al zestien jaar doet MarketResponse onafhankelijk onderzoek naar welke bedrijven het klantvriendelijkst zijn. Gevraagd naar het geheim van hun succes noemen de winnaars elk jaar weer hun medewerkers als cruciale factor. Hoe blijf je dan klantvriendelijk in deze krappe arbeidsmarkt? De winnende formule is: HX = EX + CX. Dit jaar wordt de feestelijke uitreiking van de prijzen voor de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland gecombineerd met een PvKO Inspiratiesessie over HX = EX + CX.

We trappen af met het inzicht hoe ondernemend gedrag met autonomie en experimenteerruimte  binnen organisaties het menselijke potentieel ontsluit.  Prof. dr. Josette Dijkhuizen deelt de ingrediënten van de door haar in samenwerking met TNO en de Erasmus Universiteit ontwikkelde scan, een wetenschappelijk gevalideerde blauwdruk van de huidige status van intern ondernemerschap binnen een organisatie.

Bevlogen Interpolis medewerkers leveren loyale klanten op, dat is hun overtuiging. De beleving van klanten en de beleving van medewerkers gaan hand in hand om excellent te presteren op beide vlakken. Laat je meenemen in de EX strategie van Interpolis en hoe zij de verbinding maken tussen human experience en merk.

Verheug je ook op de case van Picnic die op zijn eigen en bijzondere wijze de formule invult. Een online supermarkt met bijzonder veel klantcontact: per mail, via de app en aan de deur waar ze de boodschappen gratis thuis bezorgen. Hoe zorgen zij ervoor dat hun collega’s elke dag weer de grenzen verleggen?

Tussen de inhoudelijke sessies maakt MarketResponse de branchewinnaars in hun categorie op een spannende wijze bekend. We sluiten af met de knallende onthulling van de winnaar: Het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland 2023.

Wacht niet te lang, schrijf je in voor deze interessante middag in de Werkspoorkathedraal in Utrecht en kraak de formule HX = EX + CX voor je eigen organisatie.

Let op, vanwege de grote belangstelling kunnen zich maximaal 4 personen per organisatie inschrijven. Genomineerden en PvKO leden hebben voorrang bij inschrijving. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212 11 mei def.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
MarketResponse Relaties Gratis
PvKO Leden Gratis
Ticket Niet Leden € 195,00

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.