Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: De plantage en het regenwoud van klantgericht innoveren | deepdive VodafoneZiggo + ALV

De middag start met een Algemene Ledenvergadering van 15:00 – 15:30 uur. Om 15:30 uur begint de Inspiratiesessie.

Innovatie gaat over vandaag de basis op orde brengen en houden en over de toekomst pakken, of te wel exploiteren en exploreren. Exploiteren is verbeteren en innoveren in kleine stapjes – zoals op een plantage. Exploreren is op zoek gaan naar nieuwe markten, ontdekken van onbekende bestemmingen en sprong in het ongewisse wagen – vergelijk het met een tocht door het regenwoud.

Deze sessie gaat over het verschil tussen verbeteren en vernieuwen, maar vooral over hoe je beide naast elkaar in jouw organisatie tot bloei kunt brengen. We leren van de succesfactoren van een plantage en het regenwoud. We onderzoeken hoe kruisbestuiving te organiseren.

Je krijgt hiervoor enkele handige handvatten en modelletjes om de innovatieopdracht in jouw organisatie mee onder de loep te nemen en te organiseren. En we maken een deepdive hoe VodafoneZiggo dagelijks bezig is met (tegelijkertijd) verbeteren en vernieuwen, welke uitdagingen dit met zich meebrengt en hoe ze dit organiseren. Aan de hand van verschillende innovatieprojecten, dwars door de VodafoneZiggo organisatie heen delen ze lessons learned en dagen ze de deelnemers uit om mee te denken en te reflecteren.

De sessie staat onder leiding van Dorien van der Heijden, co-auteur van de Strategie van de Kreeft (winnaar PIM Marketing Literatuur Prijs 2021).

De Vodafoneziggo voorbeelden worden ingeleid door Eric Hartmans, Customer Engagement Consultant en toegelicht door enkele collega’s van Vodafone en Ziggo.

Schrijf je snel in en hopelijk tot ziens op donderdag 30 juni! Kan je nog niet wachten tot 30 juni? Of wil je je voorbereiden op een leuke manier? Luister dan via deze link naar de eerste PvKO Podcast. Jan-Hein Pierik, Customer Experience Strateeg interviewt Dorien Van Der Heijden over innoveren bij organisaties. Hoe doe je dat? Welke spanning zit er tussen de plantage en het regenwoud? Wat zijn de lessons learned?

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212 30 juni.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen