Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Online: Klantgeluk start bij jouw geluk! Hoe dan?

Over de sprekers

 1. Hanneke Bor

  Hanneke Bor

  Hanneke is Partner DOES Adviesgroep. Ze komt snel tot de kern en maakt graag verbinding. Verbinding met mensen, maar zeker ook tussen verschillende vakgebieden. Ze heeft ervaren dat het fijn is als expertises als HRM, communicatie en projectmanagement goed op elkaar zijn afgestemd. Ze ondersteunt organisaties en teams in hun ontwikkeling naar meer werkgeluk. Goed voor de medewerker, goed voor de klant, goed voor de organisatie!
 2. Karoline Wiegerink

  Karoline Wiegerink

  Directeur bij PvKO | Gastvrijheid, de kracht van het persoonlijk contact zijn mijn inspiratiebronnen en vertrekpunten. Deze waarden neemt ze mee in haar rollen van directeur, inspirator, onderzoeker, adviseur, sparringpartner en collega!
 3. Noëlle Dolmans

  Noëlle Dolmans

  Noëlle is afkomstig uit een ondernemersfamilie en is op 24-jarige ‘in de arbeidsbemiddeling gerold’. Met een achtergrond in dienstverlenende bedrijven waaronder een groot deel in de hospitality nam ze deze ervaring mee in een branche die ze nog niet kende. Inmiddels is ze samen met haar team zo’n vier jaar bezig om gastvrije mensen met een glimlach in te zetten op bij de mooiste bedrijven in de Randstad.
 4. Sebastian Sawicki

  Sebastian Sawicki

  Sebastian in 32 jaar geboren in Polen. Op zijn 10e is Sebastian samen met zijn ouders verhuisd naar Nederland. Na zijn master Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam is Sebastian aan de slag gegaan bij ABN AMRO Bank als Management Trainee. De eerste opdracht na het traineeship was mede opzetten van een start-up voor ABN AMRO genaamd New10. New10 verstrekt volledig online kredieten tot €1 miljoen aan MKB-ondermens. De klantreis is snel, simpel en duidelijk. De ambitie van New10 is om de nieuwe norm te zijn in zakelijke leningen. Bij New10 werken 130 mensen uit 32 verschillende landen. Als Chief Happiness Officer is hij verantwoordelijk voor het creëren van werkgeluk en een omgeving waar New10-mensen het beste uit zichzelf kunnen halen: de nieuwe norm in people experience. Zijn persoonlijke levensmissie is om, zowel privé als zakelijk, zo veel mogelijk positieve impact te creëren. Sebastian’s grootste passies zijn eten en muziek. Beide zorgen voor onderlinge verbinding.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 def.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 95,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen