Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Online: Klantgeluk start bij jouw geluk! Hoe dan?

Werkgeluk = klantgeluk! Wetenschappelijk onderzoek toont het aan!

Wat maakt blij? Heb je eigenlijk invloed op je eigen (werk)geluk en zo ja… wat kun je dan doen om dit te vergroten? En hoe zorg je als werkgever voor een organisatie die werkgeluk stimuleert?

Verheug je op een sessie waarin je antwoord gaat vinden op de bovenstaande vragen. Hanneke van DOES Adviesgroep schets het kader. Hoe werkt het? En Chief Happiness Officer van New10, Sebastian laat zien hoe hij er invulling aan geeft. In deze Inspiratiesessie operationaliseren we de prachtige uitgangspunten van werkgeluk? Daar wil je toch bij zijn!

Dit is de online versie van de live sessie van 24 juni jongtsleden. Door de positieve beoordeling van deze sessie willen wij de inhoud nog eens toegankelijk maken voor een breder gezelschap!

SPREKERS

SebastianSebastian Sawicki | Chief Happiness Officer | New10
Voor Sebastian betekent werkgeluk drie dingen: 1. plezier en voldoening halen uit je werk; 2. jezelf ontwikkelen als persoon & professional en 3. samenwerken met leuke collega’s. Hij laat ons zien hoe hij invulling geeft aan de mooie functie van Chief Happiness Officer van New10. En vertelt wat werkgeluk hen oplevert en hoe hij de hele organisatie daarin meekrijgt.

hannekeHanneke Bor | Directeur | DOES Adviesgroep
Hanneke neemt je mee in de wereld van werkgeluk. Zij geeft je inzicht in wat werkgeluk is, wat het kan opleveren én hoe je (nog) meer werkgeluk in de organisatie kunt krijgen. Je hebt het thema werkgeluk misschien al eens voorbij zien komen of je bent er al mee bezig. Maar hoe bevorder je het werkgeluk binnen jouw organisatie? Wat kun je ermee, wanneer is het slim om hiermee aan de slag te gaan en hoe doe je dat dan? Deze vragen beantwoorden Helma en Hanneke in deze inspirerende en interactieve sessie over werkgeluk.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 def.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 95,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 95,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen