Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

Over de sprekers

 1. Christian Oudijk

  Christian Oudijk

  Christian is al ruim 6 jaar Commercieel Directeur bij cateraar VERMAAT en heeft zo'n ruim 16 jaar ervaring in de Foodservice sector. Zijn achtergrond is bij bedrijven als Unilever Food Solutions, Heinz en Ben & Jerry's.
 2. Eric Habraken

  Eric Habraken

  Eric is Manager Foodservice & Foodretail De Verspillingsfabriek. Hij is vanaf de start van De Verspillingsfabriek commercieel eindverantwoordelijk. Ruim elf jaar geleden koos hij voor Hutten als allereerste werkgever. Voor Hutten heb ik de business unit Food Service en Food Retail opgericht. Daar is door de jaren heen veel new business uit ontstaan, waaronder een Foodcare-tak en een eigen huislabel (De Guijt). Momenteel is Food Service & Food Retail gericht op assortiment- en merkontwikkeling binnen Hutten en daarnaast op het creëren van partnerships in sociaal ondernemerschap. Zo hebben we een zorgbakkerij waar we dagelijks met dove en slechthorende bakkers zoete en hartige producten maken en is drie 3 jaar geleden De Verspillingsfabriek opgericht. Daarmee waren we in eerste instantie gericht op het leveren van soepen en sauzen naar out-of-homekanalen. Afgelopen jaar hebben we hier met de lang houdbare propositie ook een retailpropositie aan toegevoegd. We gaan er met onze partners voor om nog meer impact in de strijd tegen verspilling van food en talent te maken. De Verspillingsfabriek focust zich daarmee op het assortiment van soepen, sauzen en stoven.
 3. Hanna Polman

  Hanna Polman

  Hanna is Customer Solutions Manager bij Sligro. Hanna heeft jarenlang gewerkt in functies waarin zij eindverantwoordelijk was voor marketing en innovatie bij Unilever en Coca Cola zowel lokaal Nederland als in Europa. Haar purpose is “to use her energy and female willpower to unlock personal & team growth in order to accelerate business together”.
 4. Karoline Wiegerink

  Karoline Wiegerink

  Directeur bij PvKO | Gastvrijheid, de kracht van het persoonlijk contact zijn mijn inspiratiebronnen en vertrekpunten. Deze waarden neemt ze mee in haar rollen van directeur, inspirator, onderzoeker, adviseur, sparringpartner en collega!
 5. Marco Geertsen

  Marco Geertsen

  Marco heeft samen met zijn broer Matty Geertsen, Customore Consulting opgericht. Vanuit de volle overtuiging en ervaring, dat de focus op klantgerichtheid de meest succesvolle bedrijven oplevert, wat betreft omzet en winstgevendheid. Dat het realiseren van een hoge NPS score niet alleen meer het domein van de account- en marketingmanager is. Een unieke Customer Experience wordt immers door het hele bedrijf geleverd. Vanuit zijn expertise (Lean, Agile/Scrum) als bedrijfskundige in het optimaliseren van integrale processen, weet hij wat er voor nodig is, om de processen, organisaties en mensen zo te veranderen dat de customer journey sterk verbeterd en hoe de klant een bijzondere Customer Experience kan ervaren.
 6. Matty Geertsen

  Matty Geertsen

  Matty heeft samen met zijn broer Marco Geertsen, Customore Consulting opgericht. Vanuit de ervaring dat klantgerichtheid niet altijd de juiste focus krijgt. De potentie ervan wordt niet ten volle benut. Uitgaande van de stelling; “Aandeelhouderswaarde is een resultante van klantwaarde”, weet hij op bezielende wijze zijn klanten in beweging te brengen. Hij doet dat met veelzeggende ervaringsverhalen, oprechte en kritische betrokkenheid, humor, enthousiasme en passie. Denk aan Customer Experience programma’s, de Customer Journey en Customer Obsession en Excellence programma’s.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 juni.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Neem een relatie mee 
Nodig een relatie uit voor de PvKO bijeenkomst. Het eerste bezoek is een vrijblijvende kennismaking.  

Deel met anderen