Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

Op 14 september ontmoeten we elkaar voor een live bijeenkomst. We storten ons op de klantgerichte B2B voedingsketen. Wat kunnen we van deze sector leren? Een sector waar de samenwerking in de keten gaat om waardecreatie en duurzame voedsel economie en die enorm onderhevig is aan externe ontwikkelingen. Hoe zorgen alle ketenbedrijven dat het klantbelang door de hele organisatie verweven is en hoe maken ze samen met hun partners het verschil? Wat was de impact van de COVID-maatregelen op de samenwerking en hoe komt de keten er nu gezamenlijk eruit?

We starten met het verhaal van een cateraar. Hoe spelen zij in op snel veranderende eisen van hun corporate klanten, die hun werknemers willen faciliteren in gezonde keuzes, vega-diëten, duurzame producten met steeds variërende assortimenten?

Hoe ziet dan de ketensamenwerking van toeleveranciers eruit? Sligro Food Group Nederland bedient naast bedrijfscatering een breed pallet aan klanten: van institutionele klanten, horeca, tankstations tot mkb’ers. Zij investeren actief in de verbinding met de klant. Met hun Inspiratiecentrum ZIN helpen ze hun klanten voor ‘the next level’ in voeding te gaan. Welke insights helpen om hun professionele klanten elke keer een stapje voor te zijn? Naast productinnovatie speelt hier de menselijke factor, in deze b-to-b wereld, een belangrijke rol.

En als duurzaamheid en circulariteit de norm wordt geeft dit kansen voor een nieuwe sector: die van het voedselhergebruik. We nemen een kijkje in de keuken van de Verspillingsfabriek die ‘afgekeurde’ groenten tot smaakvolle soepen, sauzen en stoofpotten verwerkt. Hoe sluiten ze dit zo veel mogelijk aan bij de klantbehoefte? Het hebben van een ‘duurzame’ relatie met klanten is hierbij van groot belang!

We gaan voor een volledige live sessie, die aan de – dan geldende – voorschriften van het RIVM voldoet. Schrijf je snel in.

SPREKERS

Hanna.jpeg

Hanna Polman | Manager Customer Solutions | Sligro Food Group
Hoe zorgt Sligro ervoor relevant te zijn en blijven voor haar klanten? Welke elementen doen ertoe in de nabije toekomst? Welke rol speelt de kwaliteit van de relatie hierbij en hoe zorgt Sligro ervoor dat de eigen mensen in staat blijven een optimale klantrelatie op te bouwen en te onderhouden? Welke keuzes horen hierbij ook in de relatie Sligro en VERMAAT? Hoe en wanneer zorgt Sligro voor het vinden van de juiste producten en diensten om meer dan relevant te blijven voor haar klanten? Welke ervaringen in de keten vallen de Sligro op?

ERIC.jpeg

Eric Habraken | Manager Foodservice & Foodretail | De Verspillingsfabriek
Hoe krijgt De Verspillingsfabriek haar duurzaamheidspropositie verkocht in de keten? Wanneer wordt het als toegevoegde waarde ervaren? Hoe belangrijk hierbij is het hebben van een “duurzame” relatie met je klanten en wat definieert een duurzame relatie, welke elementen zijn hier van belang?  Welke samenwerkingsverbanden moeten hiervoor opgetuigd?

DAGVOORZITTERS

marco en matty.jpgMatty & Marco Geertsen | Owners | Customore Consulting
Beide heren gaan het dagvoorzitterschaps larderen met een aantal insights uit de meer dan 3000 face-to-face interviews die ze in de voedingsmiddelen industrie hebben gehouden. Deze insights zullen ook een trigger zijn om alle deelnemers te laten reflecteren op de verhalen van de sprekers.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 juni.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00
Entree voor CXP2P leden € 145,00
Welkom introducee Customore Consulting Gratis
PvKO Voucher (Laat bij opmerking weten door wie je bent uitgenodigd) Gratis

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen