Sprekers bij Inspiratiesessie Online: Als de beleving helemaal centraal staat …..
Over de sprekers
-
Frans Goenee
Frans is sinds 1989 bij de Efteling in dienst en is sinds 2009 als conceptmanager Horeca verantwoordelijk voor de creatieve invulling van nieuwe en bestaande horeca-concepten binnen de Efteling. Hij heeft veel mogen ontwikkelen van wat een belangrijk onderdeel is geworden binnen de Efteling. Hoogtepunten waren Polles keuken Wapen van Raveleijn. Sinds 2014 is hij op eigen initiatief naast conceptmanager ook inspiratiemanager geworden. Zijn kracht zit in mensen laten zien wat passie is. cultuur en DNA verhaal op een authentieke manier vertellen en het bewandelen van kromme wegen. Coca Cola heeft misschien een geheim recept, Frans heeft een geheime formule van gastvrijheid. Op 60-jarige leeftijd barst hij nog van de ambitie en met zijn Brabantse gastvrijheid en echtheid wil hij superfans creëren. Durf en lef is nodig om deze keuze te maken en te blijven groeien in de business waar je goed in bent. Onverwachte momenten veroorzaken waarbij gasten herinneringen mee naar huis nemen en medewerkers passie ontwikkelen. Om succes te hebben is het de gast die we moeten overtuigen, niet elkaar! Dat is het geheim van Frans.
-
Sander Allegro
Gastvrijheid, strategie en innovatie zijn dé kernbegrippen in de professionele activiteiten van Sander Allegro. Sander combineert zijn functie van chairman van QL Hotels & Restaurants – een collectie van 125 bijzonder, hand-picked boutique hotels in 10 Europese landen met zijn adviespraktijk Allegro INN ovationS. Van hieruit ondersteunt Sander organisaties bij innovatieve strategieontwikkeling waarin gastvrijheid centraal staat. In Nederland, maar ook in het buitenland. Creativiteit, visie en het vertalen van complexe begrippen naar praktisch toepasbare oplossingen zijn kenmerkend voor Sanders aanpak en geleverde werk waarin de balans tussen “high tech” en ‘high touch” centraal staat.
Sander is al meer dan 25 jaar actief in het (inter-)nationale horeca onderwijs, is columnist voor verschillende horecapublicaties, is commissaris / toezichthouder / bestuurder bij diverse (hospitality)organisaties, en is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter van congressen en andere bijeenkomsten.