Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Samenwerken aan een betere wereld! Klantgericht circulair ondernemen

Over de sprekers

 1. Charissa Cardon

  Charissa Cardon

  Product Owner Duurzaam Wonen ABN AMRO | Makkelijk is niet leuk en alleen is saai! Met een grote dosis energie en passie omarm ik dan ook het liefst het onbekende en verbind ik mensen om samen wegen te plaveien.
 2. Hans van Cleef

  Hans van Cleef

  Senior sector econoom energie ABN AMRO Bank | Hans van Cleef is sinds 2012 Senior Energie-econoom bij ABN AMRO. Hij is binnen het Economisch Bureau van ABN AMRO verantwoordelijk voor de sector Energie. In deze rol volgt Hans de energiemarkt in de breedst mogelijke zin. Hans doet regelmatig verslag van de energiemarkt in diverse publicaties, presentaties en interviews voor de nationale en internationale media. Hij volgt de ontwikkelingen van energiegerelateerde grondstoffenmarkten op de voet (waaronder olie, gas, kolen, wind- en zonne-energie, elektriciteit, CO2-rechten). Daarnaast kijkt hij naar thema's zoals de energietransitie vanuit een economische invalshoek. Hans werkt sinds 2000 bij ABN AMRO waar hij sindsdien diverse functies heeft bekleed.
 3. Julia van Boven

  Julia van Boven

  Intrapreneur bij de Sustainable Finance Desk van ABN AMRO. In deze rol werkt zij aan circulaire innovatie en zet zij collega’s en klanten aan tot actie op het gebied van duurzaamheid. Julia is afgestudeerd in filosofie en gespecialiseerd in toegepaste ethiek.
 4. Karoline Wiegerink

  Karoline Wiegerink

  Directeur bij PvKO | Gastvrijheid, de kracht van het persoonlijk contact zijn mijn inspiratiebronnen en vertrekpunten. Deze waarden neem ik mee in mijn rol als directeur, inspirator, onderzoeker, adviseur, sparringpartner en collega!
 5. Sander van Wijk

  Sander van Wijk

  Head Sector Advisory ABN AMRO Bank
 6. Wil Wurtz

  Wil Wurtz

  CRM Partner CruxDigital | Wil Wurtz is mede-oprichter van PvKO - Platform voor Klantgericht Ondernemen (CRM Association NL) waar hij jarenlang als voorzitter en later directeur het gezicht van was. In die rol was hij medepresentator van ‘De Klantenshow’ van BNR Nieuwsradio. Hij stond aan de basis van de CRM leergangen van Beeckestijn Business School. Daarnaast is hij docent in de Masterclass Digital Transformation van Nyenrode University. Zijn meest recente publicatie is de USA uitgave van zijn boek ‘Meer Klantwaarde’ onder de titel ‘Customer Profit Hacking’.
 7. Wouter de Wolf

  Wouter de Wolf

  Wouter de Wolf | Senior Marketing Manager - B2B Benelux Signify | In die rol werkt hij aan de transformatie naar duurzamere en slimmere verlichting. Wouter houdt zich al meer dan een decenia bezig met innovatie en duurzaamheid bij Philips en daarvoor als adviseur bij Berenschot.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

t400 x 212 def.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen