Logo

Over De PvKO Boekenclub - tweede editie

De PvKO Boekenclub - tweede editie

Als PvKO boekenclub lezen wij samen boeken die ons als klantgerichtheidsprofessionals, op zoek naar nieuwe inzichten, wat minder in het oog springen, maar die ons écht verder helpen. Pareltjes noemen we die.

De afgelopen maanden hebben we onze tanden gezet in Scaling Up Excellence. Getting to More Without Settling for Less (Robert I. Sutton & Huggy Rao, 2014). Lees hier de recensie en de learnings en hoe de deelnemers het hebben ervaren. Ondanks de ietwat zware kost heeft het de doorzettende lezers best wat inzichten gebracht, en dan met name toen we met elkaar in gesprek gingen over het boek. 

Al met al genoeg positiefs om ermee door te gaan. Tijdens de boekbespreking is er een nieuwe boekkeuze gemaakt voor een tweede ronde. "Het zinnigste boek dat je ooit zult lezen" van Ben Kuiken. We nodigen je uit mee te doen in de boekenclub samen met ons het boek te lezen en te ontleden.

Ga ook met vakgenoten op lees- en leer-reis! Concreet betekent dit dat we:

  • Het boek samen lezen en bespreken;
  • Tussentijds naar wens met elkaar inzichten delen via een whatsappgroep;
  • Op maandag 1 juli einde middag/ begin avond bijeenkomen voor een gezellige en leerzame avond waar we het boek bespreken en de belangrijkste inzichten vertalen naar de praktijk.

Doe je mee? Schrijf je dan zo snel mogelijk of in ieder geval voor eind mei in.

De PvKO Boekenclub is gratis voor leden. Ben je nog geen lid van PvKO en wil je meedoen met de boekenclub? Stuur dan een e-mail aan communicatie@pvko.nl.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 boekenclub.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor niet leden Gratis

De PvKO Boekenclub is gratis voor leden. Ben je nog geen lid van PvKO en wil je meedoen met de boekenclub? Stuur dan een e-mail aan communicatie@pvko.nl.