Logo

Sprekers bij Inspiratiesessie: Mens in het hart van de CX Transformatie

Inspiratiesessie: Mens in het hart van de CX Transformatie

Over de sprekers

  1. Marion den Hooglander

    Marion den Hooglander

    Ik ben Marion den Hooglander, 29 jaar, en ik woon samen met mijn man en zoontje van 3 in Hoeven. Sinds 1 jaar ben ik stationsmanager van Rotterdam Centraal. Een heel afwisselende baan op het mooiste station van Nederland! De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen het Stationsmanagement bij NS Stations. Zo was ik stationsmanager van 20 kleinere stations in Brabant, 5 middelgrote stations op de Zeeuwse lijn en nu sinds een jaar van Rotterdam Centraal. Stationsmanagers houden zich bezig met operationele processen. We zijn verantwoordelijk voor de thema’s schoon, heel en veilig. We onderhouden het contact met iedereen die een belang heeft op het station, van huurders en de gemeente, tot inwoners van de stad en collega’s. Lekker divers dus! Community management is altijd een belangrijk onderdeel geweest binnen onze rol, op de kleine stations waren dit de contacten met de schoonmaker van het station of een betrokken bewoner in de buurt. De goede contacten op het station waren mijn ogen en oren op de momenten dat ik er zelf niet was en dit hielp enorm. Echter het afgelopen jaar op Rotterdam Centraal is het voor mij pas echt gaan leven. Op Rotterdam Centraal werken in verschillende shifts zo’n 2000 medewerkers. Een groot station kan toch best anoniem zijn en iedereen is bezig met zijn eigen werkzaamheden. Met de Stationscommunity van Utrecht ‘De Club van Utrecht Centraal’ als voorbeeld zijn we afgelopen zomer ook aan de slag gegaan op Rotterdam Centraal. We hebben een flinke sprint genomen en zitten nu op zo’n 50 clubleden uit allerlei verschillende hoeken van het station, van machinist tot kantoorpersoneel en van winkelier tot wijkagent. Iedereen is welkom en hoort erbij. Ik krijg energie als ik deze mooie club mensen samen zie en hoor praten over wat zij meemaken op het station of in hun privéleven. Daar draait het om!
  2. Marjolein de Jong

    Marjolein de Jong

    Marjolein is bestuurder van het Alexander Monro Ziekenhuis en een van de oprichters van Breast Care Nederland en Stichting Breast Care Foundation. Marjolein studeerde geneeskunde en klinische psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar opleidingen heeft ze na een stage ad interim gewerkt als klinisch psycholoog in de FOBA-toren van de ‘Bijlmer bajes’. Ze is opgeleid tot oncologisch chirurg en heeft na deze opleiding als medisch specialist in diverse ziekenhuizen gewerkt. Sinds 2016 is zij directeur-bestuurder van Het Alexander Monro Ziekenhuis. Het eerste gespecialiseerde ziekenhuis in borst(kanker)zorg.
  3. Mirjam Schokker

    Mirjam Schokker

    Mijn naam is Mirjam Schokker, 54 jaar, getrouwd met een Ierse man en woonachtig in Rotterdam. Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag heb ik als Hospitality Manager 17 jaar gewerkt bij Hilton International in het buitenland. Ik startte nieuwe hotels, gaf leiding aan teams en stroomlijnde de communicatie. Ik volgde in 2006 een voltijdsopleiding MBA in General Management. Omdat ik graag terug wilde naar Nederland heb ik in eerste instantie gekozen mijn talenten in te zetten voor een non-profit organisatie. Als operationeel manager van een stichting voor dak- en thuisloze jongeren was ik eindverantwoordelijk voor de financiën van de gehele organisatie en de aansturing van alle ondersteunende diensten. Na 4 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de NS en ben ik sinds 2011 werkzaam bij NS Stations. Momenteel ben ik Manager Stations en verantwoordelijk voor Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Gastvrijheid is de rode draad in mijn leven en samenwerken en netwerken zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Het idee van een Stationscommunity is ontstaan toen de corona crisis grotendeels achter ons leek. Het was duidelijk dat iedereen het sociale contact had gemist. Mijn doel is om gemeenschappen te creëren waarin iedereen een stem heeft om het station een zo prettig mogelijke plek te maken voor reizigers, medewerkers en bezoekers. De Club is een platform voor alle collega’s om kennis te maken en sociaal te netwerken en mijn droom is dat zoveel mogelijk collega’s graag bij De Club willen horen om elkaar te kennen en van elkaar te leren. Zo wordt de afstand tussen afdelingen/teams kleiner en weet men elkaar beter te vinden zonder dat Stationsmanagement daar tussen hoeft te zitten.
  4. Monique van den Heuvel

    Monique van den Heuvel

    Als Monique binnenkomt, dan start het... Een kritische blik op klantgerichtheid met oog voor detail. Jarenlang was Monique werkzaam in de hospitality sector en daar leerde ze dat niet het product maar vooral de mensen het verschil maken in de ervaringen van de gasten. Het regisseren van de gastvrijheid, dat vraagt om aandacht. Dat vraagt om een radicale keuze voor je klant. Met een enorme drive en energie brengt ze beweging bij de mensen en in de organisatie om klantgerichtheid en gastvrije momenten echt waar te maken! Een scherpe analyse vergezeld met een warme oplossing! Monique is mede eigenaar en oprichter van echt waarmaken. Bij sporten is het heel gewoon om een doel te hebben, een doel waar je als team naar toe werkt! Als het gaat over klantgedrevenheid of gastvrijheid vinden we het lastig om aan deze zachte kant doelen te stellen. Samen met onze opdrachtgevers geven we betekenis aan wat écht klantgedreven zijn voor uw organisatie betekent. Grote doelen maken we haalbaar door ze in kleine stappen te verdelen. Haalbaar, overzichtelijk en energie gevend. En de slingers hangen we op als er resultaat te vieren valt! echt waarmaken maakt veranderen mogelijk voor iedereen én leuker! Monique is 51, woont in Vinkeveen en is moeder van twee jong volwassenen. Het is nooit saai, de zeilboot, racefiets of in de winter de schaatsen brengen veel actie. En daarnaast is ze veel met haar camera op pad voor het perfecte plaatje!
  5. Sultan Saif

    Sultan Saif

    Ik ben Sultan Saif, assistent stationsmanager op Utrecht Centraal, waar ik al twee jaar werk. Ik woon al vijf jaar in Nederland. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het schoon, veilig en heel houden van het station. Utrecht Centraal is het grootste en drukste station van Nederland, met een oppervlakte van 25.000 vierkante meter verdeeld over vijf verdiepingen, en een capaciteit van 120.000.000 reizigers per jaar. Het station is in 2016 gerenoveerd en biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten, en het station is gemoderniseerd om de verschillende delen ervan beter met elkaar te verbinden. We hebben opgemerkt dat we iets nodig hebben om de verbinding tussen de medewerkers van verschillende afdelingen te verbeteren en de drempel om op elkaar af te stappen te verlagen. Het is voor nieuwe medewerkers, zoals ikzelf die na de coronaperiode zijn begonnen, soms uitdagend om contact te leggen met collega's van andere afdelingen. Hier komt de rol van de club van Utrecht Centraal als community voor iedereen. De club biedt een platform om mensen samen te brengen en nieuwe collega's te ontmoeten. Via het clubblad delen we nieuwe projecten, informatie, gebeurtenissen op het station en verhalen van collega's. Door elkaar beter te leren kennen, ontstaat er meer verbondenheid en weten we elkaar sneller te vinden voor hulp, overleg of gewoon voor een praatje. Momenteel telt onze club 71 leden, maar ons doel voor dit jaar is om dit aantal te laten groeien naar 111. "We werken immers allemaal onder hetzelfde dak!
  6. Ursula Buiteman

    Ursula Buiteman

    Hoe lang ik lid ben? Geen idee….. ik denk al een jaartje of 10? En altijd in de werkgroep, want ik vind het leuk om mee te denken over inspirerende onderwerpen. Dat doe ik ook in mijn werk als GastVeiligheidsspecialist. De bedrijfsvisie op de juiste wijze weerspiegelen in de veiligheid die een bedrijf zo belangrijk vindt. Sfeer, proces, mensen in een mooie werkbaar omgeving voorzien van de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Die oplossingen vinden, elke situatie opnieuw, dat is wat ik graag doe. Opleiding en ervaring in hospitality management, socio-psychologie, business management en crowd management.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 16 april.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 225,00
Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.