Logo

Over Inspiratiesessie Behavioural Design: hoe veranderen we gedrag en doorbreken we routines?

Inspiratiesessie Behavioural Design: hoe veranderen we gedrag en doorbreken we routines?

Wat is Behavioural Design en hoe kun je het inzetten voor klantgerichte gedragsverandering? Dat is het onderwerp van deze inspiratiesessie. 

We starten met de nodige theorie en bespreken welke psychologische factoren een rol spelen. Daarna gaan we actief aan de slag met twee praktijkcases van Interpolis en Sunweb Group. We beloven je inzichten die je direct in je eigen werk kunt gebruiken, over het doorbreken van routines, over bewustzijn en kennis vergroten, over motiveren en stimuleren van ander gedrag, zowel bij je klanten als ook bij je collega's.

Wat is jouw uitdaging? Welke stap moet jij, je organisatie of je klanten gaan zetten? We helpen je om dit gedrag op een goede én ethische manier richting te geven.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 26 maart .jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 225,00
Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.