Logo

Sprekers bij Deepdive Van Lanschot Kempen

Deepdive Van Lanschot Kempen

Over de sprekers

 1. Marleen van Wijk

  Marleen van Wijk

  Marleen, Customer Experience Consultant bij Van Lanschot Kempen. Marleen werkt sinds 2019 als (extern) CX consultant actief mee en begeleidt de uitrol van het CX programma bij Van Lanschot Kempen. Ook deed zij meerdere malen voor Van Lanschot Kempen een CX Volwassenheidsscan om de voortgang van de CX volwassenheid te bepalen. Ze onderscheidt zich door haar jarenlange ervaring in CX. Marleen is Managing Director van eCXperience (www.ecxperience.nl). Marleen besteedt naast haar passie voor CX het liefste tijd aan haar gezin, familie en vrienden. Ze geniet van het maken van mooie reizen, uiteten gaan, wandelingen met haar hond en haar sportmomenten.
 2. Mustafa Gürel

  Mustafa Gürel

  Mustafa, Customer Experience Manager bij Van Lanschot Kempen. Elke dag sta ik vol enthousiasme op om klanten om te toveren tot loyale ambassadeurs. Met maar liefst 25 jaar ervaring in de bank- en verzekeringswereld, waarvan 12 jaar aan tafel met klanten, breng ik een schat aan kennis en expertise mee. Als gecertificeerd Customer Journey ESPE™ en Customer Experience Professional (CCEP) ben ik altijd op zoek naar innovatieve manieren om de klantbeleving te verbeteren. In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn gezin met 4 kinderen en speel ik graag offline en online voetbal. Laten we samen de klanttevredenheid naar nieuwe hoogtes brengen!
 3. Richard Bruens

  Richard Bruens

  Richard studeerde Bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen en heeft een MBA in Finance van de Manchester Business School. In 1991 begon hij zijn loopbaan bij ABN AMRO, als concern trainee buitenland, waar hij tot en met 2007 verschillende leidinggevende functies bekleedde in de Global Markets-divisie, zowel op het hoofdkantoor als internationaal. Hij werkte in deze periode onder andere in Engeland, Griekenland en Saoedi-Arabië. Van 2002 tot 2007 was hij gestationeerd in Amsterdam, waarvan de laatste vier jaar als Managing Director Investor Relations. In juli 2007 verliet hij ABN AMRO en werd hij lid van de Raad van Bestuur van Renaissance Capital in Moskou, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor strategie, investor relations en communicatie. In januari 2010 keerde hij terug naar ABN AMRO in Nederland, waar hij lid werd van het managementteam van ABN AMRO Private Banking International. Hij was in die positie wereldwijd verantwoordelijk voor zowel Producten als ook voor de klantengroep Private Wealth Management. Op 1 augustus 2013 trad Richard in dienst bij Van Lanschot, in de functie Algemeen Directeur Private Banking. Richard is sinds 2014 lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot N.V.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 29 feb.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet Leden € 225,00
Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.