Logo

Over Deepdive Van Lanschot Kempen

Deepdive Van Lanschot Kempen

Welkom bij dit Kijkje in de Keuken bij Van Lanschot Kempen. Graag delen zij hun verhaal van de afgelopen jaren richting een hogere CX volwassenheid. Een reis waarbij met behulp van focus en een integraal CX programma, het lukte om de organisatie van een CX ‘in ontwikkeling’ door te laten groeien naar een niveau van ‘hoog volwassen’. En ook leuk, de NPS steeg mee van 2 naar om en nabij de 40. Hoe kregen ze dat voor elkaar?

Laat je onderdompelen in hun verhaal: Hoe door een omvangrijk programma klantbeleving tot in de haarvaten van de organisatie kwam te staan? En hoe door het delen van klantverhalen en klantinzichten een hechte VLK community ontstond?

Waar staan ze nu? Wat zijn de volgende stappen en welke uitdagingen komen op hun pad? Discussieer mee en verrijk je inzichten. Deze sessie wordt gehouden op de 17e verdieping van het kantoor op de Zuidas, kom jij genieten van het mooie uitzicht?

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 29 feb.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet Leden € 225,00
Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.