Sprekers bij Inspiratiesessie: Klantgerichte innovatie: Slimme coalities

Inspiratiesessie: Klantgerichte innovatie: Slimme coalities

Over de sprekers

 1. Dorien van der Heijden

  Dorien van der Heijden

  Dorien is partner van Lobster Company. Een Rotterdams adviesbureau dat bouwt aan toekomstfitte organisaties. Ons motto: je moet blijven groeien om relevant te blijven. Niet noodzakelijk groter, wél anders. Als organisatie, team en mens. Durven je pantser af te werpen, de oude zekerheden en patronen los te laten. Het gevoel van ongemak omarmen en jouw nieuwe toekomst vormgeven. Ik help organisaties met het ontwikkelen van een strategie die leeft, het ontdekken van nieuwe perspectieven en bij het opzetten en begeleiden van experimenten en pilots om de vernieuwing van papier naar praktijk te brengen. (www.lobstercompany.nl) Trekker innovatienetwerk Yellow Cats. Programmamanagement voor een netwerk van 40-45 innovatieleiders van verschillende organisaties. Ontwikkelen en mede faciliteren van 6 workshops per jaar over wisselende innovatiethema’s (www.yellowcats.nl). Auteur van de managementboeken: DE STRATEGIE VAN DE KREEFT – bouw aan echte vernieuwing (2020). Marketing Boek van het jaar 2021, ZO VERNIEUW JE JE BUSINESSMODEL (2015) en DOELGERICHT VERNIEUWEN (2005)
 2. Jan-Hein Pierik

  Jan-Hein Pierik

  Jan-Hein helpt organisaties en professionals bij hun uitdagingen rondom het verbeteren van de klantbeleving. Hij focust daarbij op mensgericht innovatie: waar digitalisering de mens kan 'aanvullen' in plaats van overnemen. Jan-Hein heeft CX transities doorgevoerd bij verschillende organisaties: van klein tot groot, van publiek tot privaat. Altijd vanuit zijn geloof: de beste klantgerichte strategie is kostenefficiënt, stimuleert medewerkersgeluk en exponentiële groei. Een win-win-win!
 3. Jannie van den Broek

  Jannie van den Broek

  In haar rol als Director Strategic Capabilities & Solutions bij Amgen BV, was Jannie van den Broek verantwoordelijk voor de strategische partnerships met zorgpartijen. Binnen deze partnerships werden innovatieve oplossingen ontwikkeld om de resultaten van een behandeling te helpen verbeteren. Oplossingen die na de ontwikkeling binnen het ziekenhuis opgeschaald werden of in andere ziekenhuizen werden geïmplementeerd. Ook in haar huidige rol als interim directeur van de Zorgambassade staat het zoeken naar en realiseren van slimme coalities in de zorg centraal. Over al deze ervaring in en om de gezondheidszorg in Nederland komt ze haar ervaringen delen. Wat is er geleerd van deze manier van werken? Wat werkt wel, wat werkt niet? Moet je altijd wel een partnership najagen, of zijn er andere vormen die ook werken?
 4. Karoline Wiegerink

  Karoline Wiegerink

  Directeur bij PvKO | Gastvrijheid, de kracht van het persoonlijk contact zijn mijn inspiratiebronnen en vertrekpunten. Deze waarden neemt ze mee in haar rollen van directeur, inspirator, onderzoeker, adviseur, sparringpartner en collega!
 5. Klaas Damstra

  Klaas Damstra

  Klaas is klantreisexpert bij KVK. Vanuit programma Levensgebeurtenissen coördineert hij de klantreis ‘financiering vinden’. In dit programma werken verschillende publieke partijen samen aan betere, klantgerichte dienstverlening voor MKB-ondernemers met financieringsbehoefte. Daarnaast zet hij zijn expertise binnen KVK in om dienstverlening te verbeteren vanuit de behoeftes van de klant door het doen van onderzoek, analyse en het aanjagen van verbetervoorstellen. “Resultaat is pas echt behaald als de klant de impact van verbeteringen merkt”
 6. Tijntje Louwers

  Tijntje Louwers

  Tijntje werkt zo'n 25 jaar in verschillende functies voor mooie Nederlandse (tech) merken. Begonnen bij Hi (voor wie het nog kent het jongerenmerk van KPN)/ 1997-2005, TomTom/ 2005-2010, Marktplaats/ 2010-2013 en nu bij Futurewhiz het moederbedrijf van WRTS, Squla, scoyo en StudyGo/ 2013 - heden. Allemaal bedrijven in een snel groeiende markt in de periode waarin Louwers er werkte. En platform waar je als marketeer mee kan denken hoe het moet werken, eruit moet zijn en wat de uiteindelijke value proposition is.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 nov.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen