Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: Over de kracht van persoonlijk, maar ook de kunst ervan!

De klant verwacht steeds meer van ons als bedrijven en daarbij is persoonlijke aandacht een must. Maar hoe doe je dat dan – online en offline? En voelt een gepersonaliseerde benadering dan ook echt persoonlijk? En is dat altijd nodig? 

Daar gaat deze Inspiratiesessie over. We nemen je hiertoe mee naar twee totaal verschillende belevingswerelden en ‘bloedgroepen’. Laat je onderdompelen door de verhalen van Make-A-Wish en bol.com met Teleperformance. Zoek de overeenkomsten en inzichten en neem jouw eigen customer journey onder de loep…. Waar maak jij het verschil met oprecht persoonlijk contact?

Hoe je waardevolle authentieke persoonlijke ontmoetingen elke dag waarmaakt kunnen we leren van Make-A-Wish, de organisatie die zich inzet de liefste wens van een ernstig ziek kind te vervullen. Leer van hun professionalisme en toewijding en hoe zij in staat zijn een gepersonaliseerde wens-reis voor alle betrokkenen te realiseren.

Hoe je miljarden unieke klantinteracties persoonlijk maakt, door alle kanalen heen, dat is de expertise van Teleperformance. Centraal staat een case van bol.com.

Verheug je op deze bijeenkomst die we samen met CXPA organiseren. Ervaar de kracht van de persoonlijke ontmoetingen samen met collega professionals van PvKO en CXPA.  

Ga naar huis met nieuwe energie, contacten en ideeën.

Deze Inspiratiesessie organiseren we in samenwerking met:

cxpa_logo vertical

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

persoonlijk met logos.png

Prijzen

Ticket Prijs
Entree CXPA leden & CCXP’s Gratis
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen