Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: De kracht van het persoonlijk contact - ontmoetingen die het verschil maken

Over de kracht van persoonlijk contact, maar ook de kunst ervan!

Persoonlijke ontmoetingen maken het verschil. En hoe maak je waardevolle authentieke live ontmoetingen met je klant elke dag waar? En wat levert het eigenlijk op? En hoe zit het met het digitale evenknie van waardevol persoonlijk contact: kan dat eigenlijk wel? Hoe wordt het ervaren? Wat zijn de verschillen in beleving en is er wel een verschuiving in die beleving van online en offline, zeker in een tijd waar we gedwongenerwijs steeds meer online communiceren.

Neem je eigen customer journey onder de loep…. Waar maak jij het verschil met oprecht persoonlijk contact?

Verheug je op een zomerse live ontmoeting op een mooie plek, georganiseerd in samenwerking met CXPA. Ervaar de kracht van het persoonlijk contact tijdens de sessie samen met collega professionals van PvKO en CXPA. 

Het programma, de locatie en de sprekers wordt na de zomer bekend gemaakt.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 juni.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis
Welkom CXPA leden Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen