Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel Online: Adidas - Innoveren als tweede natuur

Klanten, medewerkers en maatschappij zijn constant in ontwikkeling. Innoveren is daarom van ons allemaal. Als klantgerichtheidsprofessional heb je er dagelijks mee te maken: kleine verbeterloops in de klantreis, vernieuwen van business modellen en klantgedreven transities.

Ook bij Adidas staat de klant centraal. Maar wat wil deze klant nu en in de toekomst? In deze Ronde Tafel zie je hoe Adidas samen met Livework service design inzet om richting te geven aan de verschillende innovatie horizonnen én deze met elkaar verbindt.

Aan de hand van een aantal concrete voorbeelden zullen zij laten zien wat dit zowel voor de B2C als voor de B2B markt betekent. Hoe geven ze er handen en voeten aan door de hele organisatie heen? Hoe maken ze hun motto ‘Innovation never stops’ dagelijks waar?

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 feb 2022.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet Leden € 95,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen