Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel Online: service design en groei met Movir

Al ruim voor de pandemie was persoonlijke gezondheid een hot item: steeds meer mensen willen pro-actief omgaan met hun fysieke en mentale gezondheid via zaken als periodieke checkups, mobiele apps, voeding en life coaching. Als arbeidsongeschiktheidverzekeraar heeft Movir besloten deze kans op te pakken en een beweging te maken richting “the first mile of health” via hoogstaande nieuwe preventieve dienstverlening voor zelfstandigen op het snijvlak van gezondheid en business.

Wat kun jij als klantgerichtheidsprofessional leren van de Movir case? Hoe je vanuit trends nieuwe groeikansen kan distilleren. Hoe het denken in niches veel scherpere proposities oplevert. Hoe je via co-creatie risico’s mitigeert in het design proces. Hoe je via onverwachte samenwerkingen met partijen buiten je core-business verrassende proposities lanceert. Hoe je via een bewijsgedreven innovatieproces je stakeholders echt aan boord krijgt.  

Allemaal vragen die jou kunnen helpen om groeikansen te signaleren en om te zetten in concrete actie. Gun jezelf anderhalf uur Ronde Tafel Online en schrijf je in voor deze kleinschalige setting waar veel ruimte is voor jouw vragen.  

SPREKERS

ABAb Chakai | Business Model Innovation | MOVIR
Ab is Innovatiespecialist bij Movir, de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar van Nederland voor zelfstandig ondernemers. Vanuit een carrière bij NN-Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden, is Ab ruim 5 jaar bezig geweest met het ontdekken van nieuwe groeikansen vanuit trends in de markt en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening op het gebied van huisbeveiliging en cyber-risico's. Bij Movir is hij inmiddels een jaar bezig met “de first mile of health”: ondernemers helpen gezond blijven via preventieve dienstverlening. 

joost 2Joost van de Velde | Founder & General Manager | ktc
Joost is founder van ktc, human-centered design bureau uit Eindhoven en Mexico Stad. Ktc gebruikt een mensgerichte onderzoeks - en ontwerp filosofie om vanuit opkomende markten kansen te distilleren en vernieuwende diensten en business modellen te lanceren.

 

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400.JPG

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 95,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen