Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie ‘Klantinteractie wordt nooit meer wat het was’

Wetenschap ontmoet professionals! Krijg een blik in de toekomst van CX.

Een inspirerende sessie om als professional een volledige update te krijgen in het CX vakgebied met nieuwe ontwikkelingen, relevante cases, trends en diverse bijdragen van wetenschap en starts-ups.

Wat is de stand van de techniek? Wat betekent dat voor het klantcontact? En voor de positie van de CX’er? Wil ik erin mee of verzet ik me? 

Verheug je op de bijdrage van prof. dr. Max Louwerse, Professor of Cognitive Psychology & Artificial Intelligence van de Universiteit Tilburg, over de impact van de VR-ervaring. En bijdragen van ASML, Bluetick en Goal3.

Theo van der Steen maakt de vertaling van alle innovaties en technieken naar de betekenis en invulling voor klantcontact. …Wat betekent dit nou voor mij en welke technieken kan ik als organisatie inzetten/meenemen?

Schrijf je nu alvast in voor de Inspiratiesessie in samenwerking met JADS & Underlined. Deze wordt live gehouden bij JADS maar het is ook mogelijk om deze sessie online bij te wonen. 

Welkom op de Mariënburg Campus van JADS in ‘s-Hertogenbosch!

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 23 nov.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
Entree voor CXP2P leden € 145,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen