Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: Customer Journey Management, Van Inzicht naar Impact

Data driven customer journey management levert veel informatie op, vaak uitgesplitst per touchpoint in de journey, verbijzonderd naar tijd, klanttype of andere variabelen… Data driven customer journey management gaat verder dan meten alleen, het biedt verdiepend inzicht, concrete handvatten en vormt een goede balans met intuïtie.

Maar hoe doe je dat nou? Op dinsdag 28 september geven we jou de antwoorden op onderstaande vragen:

  • Hoe haal je uit data die inzichten die je verder helpen?
  • En op welke manier verbeter je vanuit inzicht de klantbeleving? Hoe maak je het operationeel in je organisatie?
  • Kortom: hoe kom je van inzicht naar impact?

De sprekers in deze Inspiratiesessie laten zien hoe zij de vertaling van inzicht naar impact in de praktijk brengen. En dat verschilt nogal tussen de 100% online journey van Lender & Spender en de EuroParcs journey waar mensen nog écht het verschil kunnen maken. Leer hoe deze professionals doorlopend tijd en energie aan meten en verbeteren van CX besteden.

EuroParcs deelt hun driver analyse, NPS systematiek en hoe zij gebaseerd op honderden metingen voor, tijdens en na het bezoek aan het vakantiepark kleine momenten van klantgeluk creëren. Een verhaal over data driven verbeterpunten, maar ook over de kracht van bewustzijn en intuitie. De presentatie van Marco zal samen gegeven worden met Arjen van Hijum (tevens dagvoorzitter). Vanuit excap zijn Arjen en zijn collega’s vaste gasten bij EuroParcs als het gaat om het inzichtelijk maken en verbeteren van de gastbeleving.

Lender & Spender laat aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden zien welke technologie en analyses door dit innovatieve financieringsplatform worden gebruikt om de klantervaring en conversie te verbeteren. Een belangrijke les is dat we niet bang moeten zijn om experimenten in te zetten om snel het juiste inzicht te krijgen.

PvKO is zeer verheugd om in samenwerking met excap weer een ‘fysieke sessie’ te kunnen verzorgen met een inspirerend programma en op een prachtige locatie.

Deze Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door:

EXC_Logo_RGB_blauw

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 22 sep.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor CXP2P leden € 145,00
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher (Laat bij opmerking weten door wie je bent uitgenodigd) Gratis
Welkom introducee excap Gratis

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen