Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Workshop Online: In 4 stappen naar Data Driven Change met jouw CX ActionBoard

Over de sprekers

 1. Jet Kanters

  Jet Kanters

  Jet, Analytics Consultant, houdt zich bezig met Customer Experience vraagstukken. Ze legt daarbij de focus op de feedback die klanten geven aan de organisaties. Naast klantgedrag is feedback een waardevolle aanvulling om de beweegredenen van de klant écht te begrijpen. Jet helpt klanten om klantfeedback optimaal in te zetten om verbeterpotentieel te ontdekken. Dit doet ze o.a. met behulp van het text mining product van Underlined.
 2. Jorgen Billiet

  Jorgen Billiet

  Jorgen is bijna een jaar voor Underlined aan de slag. Als Senior Consultant houdt hij zich bezig met zowel de interne Underlined processen als CX klantprojecten. Jorgen heeft ruime ervaring aan bureauzijde op het gebied van CRM, campagnemanagement en CX. Hij heeft als Senior Campagnemanager vijf jaar gewerkt bij Merkle Nederland. Naast bureau ervaring heeft hij ruime ervaring in retail. Bij IKEA Nederland is hij betrokken geweest bij de opzet en implementatie van het IKEA FAMILY loyalty programma.
 3. Max Werkhoven

  Max Werkhoven

  Max is actief als CX consultant bij Underlined. Hij werkt voor mooie merken in B2C en B2B om hen te helpen meer waarde te halen uit CX programma’s, door data gedreven aan de slag te gaan. Daarnaast spreekt Max regelmatig op universiteiten en hogescholen om studenten te enthousiasmeren over Data Driven CX
 4. Theo van der Steen

  Theo van der Steen

  Theo, Directeur van Underlined, is actief met het opzetten en begeleiden van data driven methoden om impactvol te verbeteren in klantbeleving. Hij verzorgt regelmatig gastcolleges bij o.a. Nyenrode en het JADS. Daarnaast werkt hij samen met de JADS universiteit voor continu onderzoek en nieuwe leercontent op het gebied van Artificial Intelligence. Theo heeft meerdere nominaties ontvangen voor zijn werk in CRM en CX, zoals voor MOA insights professional van het jaar.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 Underlined_PvKO.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 95,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 95,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren.

Kennismaken?
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen