Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: Purpose als startpunt voor betekenisvol veranderen

Over de sprekers

  1. Frank Ardesch

    Frank Ardesch

    Frank heeft 18 jaar grote teams geleid in verschillende rollen: marketing, sales, innovate & strategy. Frank was o.a. werkzaam bij NS als directeur strategie en innovatie en bedenker van Hely, een startup in deelvervoer. Frank kent daarmee de ins & outs van grote bedrijven en het werken in een startup. De laatste 10 jaar werkende op C-level kwam hij tot het inzicht dat het bouwen van teams, werken met continu veranderende business modellen en stevige groei-ambities in een complexe omgeving hetgeen was waar hij het beste op zijn plek is. Momenteel bouwt hij in Nederland aan ForChiefs: een no-nonsense, purpose gedreven leiderschaps&strategie bedrijf.
  2. Robert Witteveen

    Robert Witteveen

    Balancerend op het grensvlak van marketing, verkoop en innovatie, dat is het speelveld van Robert. In de laatste jaren heeft Robert zich met name toegelegd op het innoveren van de financiële sector in het algemeen en die van verzekeren in het bijzonder. Hij heeft aan de wieg gestaan van diverse baanbrekende innovaties. Nu Robert, sinds 2019, als zelfstandige actief is zet hij zich met zijn bureau First Day Advisory Group in op het thema “verandervermogen” in combinatie met creatieve oplossingen waarin de klant altijd het vertrekpunt vormt. Robert mag en kan je altijd wakker maken voor complexe klantvraagstukken in combinatie met duurzame vernieuwing.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212 28 okt.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Neem een relatie mee 
Nodig een relatie uit voor de PvKO bijeenkomst. Het eerste bezoek is een vrijblijvende kennismaking.  

Deel met anderen