Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: Purpose als startpunt voor betekenisvol veranderen

In een VUCA (snelle, onzekere, complexe en vage) wereld moeten twee zaken in ieder geval op orde zijn: De purpose en het verandervermogen van organisaties.

Wat kunnen we leren van het verandervermogen van organisaties van onder andere de afgelopen zes maanden? En hoe helpt purpose jou persoonlijk, je team en/of jouw klantgerichte onderneming de toekomst in te gaan?

Frank Ardesch (ForChiefs) en Robert Witteveen (Founder & Partner bij First Day Advisory Group) gidsen je er op geheel eigen wijze doorheen en hebben een mooi interactief programma voorbereid.

We hebben een tweeluik ontmoetingen voor je in petto over dit onderwerp. Deze Inspiratiesessie op 28 oktober en een hands on workshop op dinsdag 10 november, waar je de diepte ingaat. Beide sessies zijn onafhankelijk van elkaar te volgen, maar en-en heeft natuurlijk de meeste waarde voor je.

image.png

Schrijf je in voor deze Inspiratiesessie als je geinteresseerd bent naar het antwoord op onderstaande vragen:

  • Wie zijn de meest purpose gedreven bedrijven? Waarbij relevant, authentiek, geloofwaardig en aansprekend de vier ingredienten van een waardevolle purpose zijn.
  • Wie zijn de organisaties met het best ontwikkelde verandervermogen (in deze corona-tijd een super belangrijke vraag!) en met welke drivers voor verandering maken zij het verschil?
  • Hoe gaat dit samen? In hoeverre helpt purpose je verandervermogen?

Je kunt je verheugen op een verrassende interactieve middag waarin de theorie in de praktijk wordt gebracht. We leveren je inspiratie en tips & tricks hoe de komende tijd door deze VUCA wereld succesvol te navigeren!

Let op, dit is een online event!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212 28 okt.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. 

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste (online) bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen