Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Zomerse Rooftop Ontmoeting: Klantgericht ondernemen in het Nieuwste Normaal

Over de sprekers

  1. Daan Noordeloos

    Daan Noordeloos

    Klantfundamentalist is de beste omschrijving die Daan kan geven als het gaat om zijn werk. Al meer dan 17 jaar werkt hij in verschillende functies waarbij klantgericht werken de rode draad vormt in zijn carrière. Op dit moment ondersteunt Daan als ondernemer verschillende organisaties met het ontwikkelen van een evidence based mindset om complexe problemen op te lossen en hun klantdoelen te realiseren. Daan is sinds januari 2020 ook voorzitter van PvKO.
  2. Stephan van Slooten

    Stephan van Slooten

    Stephan is partner bij Altuïtion, in Nederland het​ leidende consultancybureau op het gebied van klant- en medewerkersbeleving. Altuïtion helpt organisaties uit de groeien tot 9+ organisaties. Vanuit zijn werkzaamheden bij Altuïtion treedt Stephan met grote regelmaat op als spreker of dagvoorzitter en geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten. Stephan is eveneens co-auteur van de managementboekbestsellers 'De 9+ organisatie; van marketshare naar mindshare'​ en 'Klanthelden® in de 9+ organisatie; excelleren in emotionele klantbeleving' en recent van ‘Basisboek Customer Journey; een inleiding in het vakgebied’.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 13 aug.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 95,00

De toegang voor PvKO Leden is €65,- (excl. BTW) en Niet-Leden betalen €95,- (excl. BTW). Omdat het een exclusieve bijeenkomst is verzoeken we je rekening te houden met deze bijdrage in de kosten.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Neem een relatie mee 
Tip, vraag een collega of een zakenrelatie mee voor een mooie gedeelde ervaring.

Deel met anderen