Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Workshop voor young professionals | Innoveren … hoe doe je dat dan?

Waarom leidt het ene innovatietraject tot succes en belandt de andere innovatie op de plank of erger, in de prullenbak? Wat zijn uitgangspunten voor succesvolle innovaties, van de initiatiefase tot en met de inbedding van een innovatie binnen de organisatie?

Ook jij als jong professional bent vast betrokken bij innovatieprojecten binnen je klantgerichte organisatie of team. Of die nou klant-, technologie- of kosten gedreven zijn. Hoe kun je je rol nog waardevoller erin laten zijn? Hoe krijg je je collega’s mee in de initiatiefase, het ontwikkelen van een prototype, of MVP en het uitrollen daarvan binnen je organisatie?

Lesly Broekaart, Innovation & Sustainability Lead geeft je een kijkje in de keuken van het Innovatielab van het 140 jaar oude RET, maar daagt je ook uit je eigen innovatievraagstuk mee te nemen en die samen met je peers in het RET-Innovatielab onder de loep nemen.

Leren van de ander | Je expertise laten zien | Concrete vragen beantwoord krijgen … Schrijf je in voor een mooie, leerzame workshop op een inspirerende plek in Rotterdam.

Ben je een young professional? Meld je dan aan voor deze workshop! De toegang is voor Millennial Leden van PvKO en genodigden.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

Ben je een young professional? Meld je dan aan voor deze workshop!
De toegang is voor Millennial Leden van PvKO en genodigden.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Deel met anderen