Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Workshop | Innoveren met impact

Waarom leidt het ene innovatietraject tot succes en belandt de andere innovatie op de plank of erger, in de prullenbak? Wat zijn uitgangspunten voor succesvolle innovaties, van de initiatiefase tot en met de inbedding van een innovatie binnen de organisatie?

Ook jij bent vast betrokken bij innovatieprojecten binnen je klantgerichte organisatie of team. Of die nou klant-, technologie- of kosten gedreven zijn. Hoe kun je je rol nog waardevoller erin laten zijn? Hoe krijg je je collega’s mee in de initiatiefase, het ontwikkelen van een prototype, of MVP en het uitrollen daarvan binnen je organisatie?

Lesly Broekaart, Innovation & Sustainability Lead geeft je een kijkje in de keuken van het Innovatielab van het 140 jaar oude RET, maar daagt je ook uit je eigen innovatievraagstuk mee te nemen en die samen met je peers in het RET Innovatielab onder de loep nemen.

Leren met én van anderen | Versterk jouw innovatiecase | Concrete vragen beantwoord krijgen… Schrijf je in voor een mooie, leerzame workshop op een inspirerende plek in Rotterdam.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen