Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Klantgerichte Bruggenbouwers

Over de sprekers

 1. Daan Noordeloos

  Daan Noordeloos

  Klantfundamentalist is de beste omschrijving die Daan kan geven als het gaat om zijn werk. Al meer dan 17 jaar werkt hij in verschillende functies waarbij klantgericht werken de rode draad vormt in zijn carrière. Op dit moment ondersteund Daan als ondernemer verschillende organisaties met het ontwikkelen van een evidence based mindset om complexe problemen op te lossen en hun klantdoelen te realiseren. Daan is sinds januari 2020 ook voorzitter van PvKO.
 2. Henk de Torbal

  Henk de Torbal

  Henk de Torbal werkt 9 jaar bij de Consumentenbond. Hij is een klantcontact professional met meer dan 20 jaar ervaring. Henk heeft diverse managementposities bekleed bij o.a. Ben, T-Mobile en Ziggo. Bij de Consumentenbond heeft hij zijn managementfunctie inmiddels losgelaten. De Consumentenbond kent namelijk geen hiërarchie van mensen meer. In plaats daarvan wordt er gewerkt vanuit zelforganiserende rollen. Zo heeft Henk meerdere rollen, zoals Routebepaler van het gilde Klantwaarde, Kernwaardenversterker en Way of Working promotor.
 3. Joris van Dijk

  Joris van Dijk

  Joris van Dijk (45) is sinds september 2010 Algemeen Directeur van Madurodam. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de product- en merktransformatie van een van de sterkste merken in de Nederlandse dagattractiemarkt. Voordat hij bij Madurodam in dienst trad, werkte hij in verschillende commerciële rollen, waaronder die van Commercieel Directeur, bij de Nederlandse Staatsloterij. Van Dijk studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht.
 4. Karoline Wiegerink

  Karoline Wiegerink

  Directeur bij PvKO | Gastvrijheid, de kracht van het persoonlijk contact zijn mijn inspiratiebronnen en vertrekpunten. Deze waarden neemt ze mee in haar rollen van directeur, inspirator, onderzoeker, adviseur, sparringpartner en collega!
 5. Maud Martens

  Maud Martens

  Maud Martens is Chief Operations Officer (COO) bij ABN AMRO Verzekeringen, de joint-venture van Nationale Nederlanden en ABN AMRO. Martens deed ruime ervaring op in de financiële sector. Ze begon haar loopbaan in 1996 bij ING en werkte vervolgens bij diverse bedrijfsonderdelen van ING. Daarna was zij eindverantwoordelijk voor het Contact Center & Operations van OHRA en was zij Manager Leven Particulier bij Delta Lloyd.
 6. Niels Kamper

  Niels Kamper

  Niels Kamper (36) werkt ruim zes jaar voor de Consumentenbond. Binnen de Consumentenbond vervult Niels diverse rollen gericht op het verandertraject van de Consumentenbond naar zelforganisatie op basis van holacratische principes. Verder is hij als Routebepaler verantwoordelijk voor de Consumentenbond Academy.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 def def maart.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Neem een relatie mee 
Nodig een relatie uit voor de PvKO bijeenkomst. Het eerste bezoek is een vrijblijvende kennismaking.  

Deel met anderen