Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Recenseren Managementboeken

PvKO heeft een samenwerking met Managementboek.nl om actuele boeken, passend binnen het thema klantgericht ondernemen, te recenseren. Door leden, voor leden en Managementboek.nl.

Ben je lid van PvKO en wil je kosteloos een boek ontvangen en een recensie schrijven? Stuur dan een mail naar communicatie@pvko.nl

Voor onderstaande boeken zoeken we nog recensenten:

Blockchain - De basisprincipes van blockchaintechnologie in 25 stappen
door Daniel Drescher

In 25 overzichtelijke stappen beschrijft dit boek de basisprincipes van de blockchaintechnologie. Er wordt geen gebruik gemaakt van wiskundige formules, programmacode of computerwetenschappelijk jargon. U hoeft bovendien niet te beschikken over voorafgaande kennis op het gebied van informatica, wiskunde, programmeren of cryptografie. De terminologie wordt uitgelegd aan de hand van heldere visuals, analogieën en metaforen.

We, myself & A.I. - Close harmony van sociale, emotionele en artificiële intelligentie
door Herman Konings, Stefaan Vandist

Innovatief trendmagazine dat de drijvende krachten van onze nieuwe wereld in beeld brengt. Trendwatchers Herman Konings en Stefaan Vandist reizen de wereld rond en komen tot de vaststelling dat het samenspel van het intermenselijke (WE), het innermenselijke (MYSELF) en het uitermenselijke (ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE), in close harmony, de meest verleidelijke toekomstmuziek kan voortbrengen. 'We, Myself & A.I.' is gecomponeerd voor mensen die zowel in markten als in de bredere samenleving geacht worden beslissing te nemen dan wel te faciliteren. Met tal van inzichten en praktische voorbeelden van 'slimme projecten' uit binnen- en buitenland.