Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie "De transformatiekracht van IoT: meer dan alleen technologie."

De wereld raakt steeds meer verbonden door slimme apparaten om alles en iedereen heen. Niet alleen de smartphone, maar ook de cv-ketel, de straatlantarens, auto’s en zelfs complete luchthavens communiceren straks met ons én met elkaar. Volgens Futuroloog Ostendorf gaat ‘IoT de wereld zó veranderen dat we het straks nauwelijks nog terugkennen.’

Maar waar staan we nu? Internet of Things: slimme oplossingen die leiden tot nieuwe businessmodellen, omzetgroei en kostenvermindering en last but nog least tot waardevollere klantbeleving. Aan de hand van enkele cases maakt deze Inspiratiesessie zichtbaar wat de belangrijkste stappen, uitdagingen en succesfactoren zijn bij de succesvolle implementatie van IoT voor de klantgerichte ondernemer / professional.

Een rolstoel vinden zonder zoeken op Schiphol, optimaal wachtrijmanagement en hostmanship bij ING, de people flow in het stadsleven beinvloeden door KONE Connected Services, zijn de voorbeelden van succesvolle IoT toepassingen die de revue passeren tijdens deze Inspiratiesessie.

Laat je onderdompelen in het gloednieuwe VodafoneZiggo Central Office in Utrecht en vind in het interactieve deel zelf uit waar je organisatie in het IoT speelveld staat en waar kansen liggen.

Sprekers

Dragos Ion | Digital Transformation Manager | ING
Binnen het traject van Floor (de hospitality solution) verantwoordelijk vanuit ING als digital transformation manager en product owner.

Remco van Riet | Consultant | Innovator | Product Owner | Milvum
Binnen het traject van Floor verantwoordelijk vanuit Milvum als innovator en delegated product owner.

Hoe zorg je met IoT voor een optimale gastvrije klantbeleving in het ING kantoor? Dragos en Remco nemen je mee in het ontwikkelproces van de IoT hospitality solution, Floor. Hoe kwam het idee tot stand, hoe verliep het designproces, wat betekent het voor de medewerker en uiteraard hoe ervaart de klant het?

Mike Broens | Technical Business Consultant | Trigion
Op Schiphol vragen jaarlijks 450.000 invalide personen hulp om van A naar B te komen. Die verzoeken moeten officieel 48 uur van tevoren bekend zijn, maar 50% wordt later of zelfs niet gemeld. Iedereen kan de rolstoelen op de luchthaven gebruiken. Ze kunnen dus overal staan. Hoe krijg je passagier, begeleider en rolstoel snel bij elkaar? Mike vertelt over hoe IoT bijdraagt aan de ‘seamless passenger flow’ waar luchthaven Schiphol voor staat.

Robert van Westing | Directeur Service | KONE Nederland 
Predictief onderhoud door IoT en Artificial Intelligence. Iedereen heeft het over IoT – het is een trend. Je verbindt zaken met de cloud en het levert een enorme hoeveelheid data op. Is dat nou echt spannend? Waar het echt interessant wordt is als je er intelligentie aan toe voegt en daarmee betekenis kan geven aan beleving. En dat is wat KONE doet met het concept van 24/7 Connected Services.

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400X212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen