Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie "Werk samen met Millennials - Power, Purpose, Pleasure"

De wereld van millennials. Met een uitgesproken kijk op het werkende leven, waar niet alleen de inhoud relevant is, maar vooral ook de randfactoren: betekenis, werkplek, secundaire arbeidsvoorwaarden en sociale interactie. Hoe zorg je dat jouw organisatie jong talent aantrekt en aan boord houdt?

Hoe zorg jij voor een werkomgeving met purpose, power en pleasure? Dat leer je tijdens de Inspiratiesessie op donderdag 13 september, georganiseerd door een groep PvKO millennials. Zij delen hun ervaringen in een interactieve sessie met workshops, speed-daten, discussies en mini-colleges over ‘werken met millennials’, samen met andere ervaringsdeskundigen en experts.

Verheug je op bijdragen van ….

Klaartje Vanwesenbeeck | Key Account Manager PwC | ISS Facility Services
Hoe bouw je een werkomgeving waar ze blij van worden? De Barrista is slechts het begin van een betekenisvolle kantooromgeving.

Linda Peels | HR Business Partner | ABC E BUSINESS
Hoe laat je je medewerkers groeien in een vitale werkomgeving? Leer van de snelst groeiende Microsoft ERP partner van Nederland hoe wij een werkomgeving creëren waar power, purpose en pleasure centraal staan.

Robert Jan Blomme | Full Professor / Head of Faculty / Head of PhD-Schoo| Nyenrode Business University
Hoe overbrug je generatieverschillen? De wetenschapper Robert Jan Blomme aan het woord. Het denken in termen van Generatie X of Y doet geen recht aan de complexiteit van menselijk gedrag in organisaties.

Manon van Hoesel | Managing Partner | RvdB
Hoe coach je ze en haal je het beste uit ze? De nieuwe jongere generatie. Opgegroeid in het digitale tijdperk. Ze willen van alles: vrijheid & flexibiliteit, autonomie, gelijkwaardigheid en vertrouwen. In het werk willen ze graag energie-gevend werk doen, zodat ze een zingevend bestaan kunnen leiden. Hoe kan je als werkgever, organisatie of leider zorgen dat deze groep mensen gemotiveerd aan de slag gaat en blijft. En kan je er tegelijkertijd ook voor zorgen dat het werk gedaan wordt. Millennials willen leiding krijgen van mensen die hen helpen groeien en excelleren. Ze willen direct feedback op het werk en laten zich graag coachen om meer uit zichzelf te halen. Over het algemeen zijn ze wars directieve managementstijlen en hiërarchie. In een leider zoeken ze iemand die waarde kan toevoegen en hen als persoon centraal stelt. Een korte workshop over coachen en feedback geven: wat werkt en wat niet.

Kim Jansen | “verbindt generaties” | The Young Workforce
Hoe bind je ze aan je organisatie? Kim Jansen neemt ons mee in de context en het belang van generatiemanagement. Zij vertelt over de wijze waarop je generaties kunt versterken en verbinden. Benut de generatiediversiteit juist voor een innovatieve, wendbare en future-proof organisatie.

Rob Peters | Founder | Handpicked agencies
Hoe pakt dit uit op de werkvloer? Onze millennials bouwen aan hun eigen toekomst in een goede balans tussen werken en leven.


De Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

logo 400 x 212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen