Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Speech Recognition | Robots | Chatbots

Chatbots, virtual assistants en meer … wat is de invloed van technologie op klantcontact? Hoe deze kanalen succesvol in te zetten voor 9+ klantbeleving en klantloyaliteit?  Wat betekent dit voor de kanaalstrategie van nu en in de toekomst.

We starten de avond met vergezichten, gepresenteerd door Guido Jongen van technologiebedrijf Nuance Communications. En maken daarna de vertaalslag naar best practices en learnings van nu door gastheer PostNL en Eneco.

Sprekers

Guido Jongen | Sales Director Benelux | Nuance Communications
Guido werkt voor technologiebedrijf Nuance en is vanuit die hoedanigheid dagelijks bezig met de toepassing van technieken zoals spraakherkenning, Artificial Intelligence, Machine Learning, Neural Networks en Biometrie. Hij neemt je mee naar de toekomst om in de juiste stemming te komen voor de rest van deze innovatieve PvKO avond.

Joshua Geerlings | Digital Business Development | PostNL Innovatiestudio
Hoe kun je mensen nu echt goed helpen? Hoe kun je service meer automatiseren, maar niet robotiseren. In Van hype naar realiteit: social service automation bij PostNL behandelt Joshua Geerlings (PostNL Innovatiestudio) marktontwikkelingen, klantbehoefte, visie, tooling en de roadmap naar realisatie. 

Stefan Verhoeve | Senior Digital | Eneco
Deze avond neemt Stefan ons mee langs de innovaties die hij de afgelopen jaren heeft begeleid bij Eneco. Bij Eneco is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van chatbots. Daarnaast gaf hij daar de aftrap voor het gebruik van spraaktechnologie voor de bediening van ons (toekomstige) slimme huis. Hoe gaat de ontwikkeling? Wat zijn de ervaringen? Welke rol spelen chatbots en slimme assistenten in de toekomst? En hoe krijgen we de organisatie mee?


Avondvoorzitter

Ronald van den Broek | Sales Director | Cendris Customer Contact
De avond staat onder kundige leiding van Ronald van den Broek. Ronald zal je met zijn communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor door de materie loodsen.


Deze Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door PostNL

Aan deze Inspiratiesessie zijn drie PE-punten toegekend! Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIMA

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

shutterstock_694579027.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen