Logo

Over De PvKO Boekenclub - derde editie

De PvKO Boekenclub - derde editie

Als PvKO boekenclub lezen wij samen boeken die ons als klantgerichtheidsprofessionals, op zoek naar nieuwe inzichten, wat minder in het oog springen, maar die ons écht verder helpen. Pareltjes noemen we die.

De afgelopen maanden hebben we onze tanden gezet in Scaling Up Excellence. Getting to More Without Settling for Less (Robert I. Sutton & Huggy Rao, 2014). Lees hier de recensie en de learnings en hoe de deelnemers het hebben ervaren en Het zinnigste boek dat je ooit zult lezen; Hoe we weer zin kunnen maken van de toekomst (2024). Lees hier de recensie. 

Al met al genoeg positiefs om ermee door te gaan. Tijdens de boekbespreking is er een nieuwe boekkeuze gemaakt voor een derde ronde. Tricky Tijden - Laat je niet gek maken van Jitske Kramer. We nodigen je uit mee te doen in de boekenclub samen met ons het boek te lezen en te ontleden.

Ga ook met vakgenoten op lees- en leer-reis! Concreet betekent dit dat we:

  • Het boek samen lezen en bespreken;
  • Tussentijds naar wens met elkaar inzichten delen via een whatsappgroep;
  • Op woensdag 18 september vanaf 18.00 uur bijeenkomen voor een gezellige en leerzame avond waar we het boek bespreken en de belangrijkste inzichten vertalen naar de praktijk.

Doe je mee? Schrijf je dan zo snel mogelijk of in ieder geval voor eind juli in.

De PvKO Boekenclub is gratis voor leden. Ben je nog geen lid van PvKO en wil je meedoen met de boekenclub? Stuur dan een e-mail aan communicatie@pvko.nl.

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

400 boekenclub.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis

De PvKO Boekenclub is gratis voor leden. Ben je nog geen lid van PvKO en wil je meedoen met de boekenclub? Stuur dan een e-mail aan communicatie@pvko.nl.