Over Inspiratiesessie: Ga slim om met de onbegrensde mogelijkheden van AI

Inspiratiesessie: Ga slim om met de onbegrensde mogelijkheden van AI

De opkomst van nieuwe technologieën zal de manier waarop we klantcontact onderhouden, klanten aan ons binden en nieuwe klanten aantrekken ingrijpend veranderen. Dat staat vast. Maar hoe staan jij en je organisatie tegenover de onbeperkte mogelijkheden van AI? Hoe maak je er slim gebruik van, zelfs met beperkte middelen?

Snel reageren is zeker cruciaal, maar is het haalbaar om op elke trend direct in te springen? Hoe pas je de onbegrensde mogelijkheden van AI in je organisatieontwikkeling?

Je wordt ondergedompeld in praktijkcases van AI toepassingen vanuit verschillende invalshoekendie jouw klantcontact ingrijpend kunnen veranderen. Laat je verrassen en inspireren.

De avond wordt afgerond door Daan Noordeloos met het aanreiken van een beslissingsmodel voor het slim en succesvol implementeren van AI-gedreven innovaties. Leer het growth-canvas in te zetten voor het nemen van de juiste beslissingen in een wereld van onbeperkte mogelijkheden en beperkte middelen.

Deze Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door:

pegamento (1)

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 30 oktober.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.