Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie: Medewerkers en klant engagement in een wereld op gepaste afstand. Hoe zorg je voor oprechte verbinding?

Verbinden = (aandacht*kwetsbaarheid) tot de macht respect

Nu thuis werken weer de norm is geworden is het thema ‘verbinding op afstand’ actueler dan ooit. Hoe gaat op afstand werken niet ten koste van de menselijkheid? Hoe zorg je voor verbinding in de driehoek klant, medewerker en manager?

Wat is hiervoor nodig? Deel jouw best practices en inspiratiebronnen! Doe je voordeel met tips en ideeën van anderen en …. laat je vooral onderdompelen in digitale verbinding. De gespreksleiders van de breakoutsessies zijn deze ervaringsdeskundingen: Monique van den Heuvel van echt waarmaken, Bastiaan Hilferink van Aegon, Ursula Buiteman van Welkom!, Angeline Maas van DHL en Wesley Put – van den Beemt van Breda University of Applied Sciences.

Schrijf je in voor deze bijeenkomst en haal de nodige energie, tips, ideeën en inspiratie op voor de opgaven en uitdagingen die werken op afstand met zich meebrengen.

Laat je verrassen door een verbindende middag met kleinschalige ontmoetingen en gesprekken over leiderschap, gastvrijheid, teamgeest, remote bedrijfscultuur en energie op afstand.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 25-11.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste (online) bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen