Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Digital Engagement | Digitaal Klantondernemen

Als klantgerichtheidsprofessional ben je verantwoordelijk voor een excellente klantbeleving door digital engagement, de gepersonaliseerde klantreis, een op maat gesneden aanbod, een customized website, enzovoort. Voor de realisatie van verdergaande digitalisering, procesverbetering en focus is Artificial Intelligence het magische begrip geworden.

Vrijwel iedere organisatie heeft dan ook al met AI geëxperimenteerd of heeft zich door de veelbelovende mogelijkheden laten inspireren. Vrijwel zonder uitzondering is men enthousiast, maar hoe verder? Hoe kom je van succesvolle experimenten met proof of concepts op kleine schaal naar werkende toepassingen die geïntegreerd zijn in het primaire proces? Daar begint het pas echt. 

AI echt onderdeel laten worden van de dienstverlening aan je klant, door de hele klantreis heen is spannend en we kennen weinig succesvoorbeelden buiten de startups voor wie AI gebaseerde services gemeengoed lijken te zijn. Wat kunnen we leren van deze bedrijven in de integratie van AI in het klantbedieningsproces? En wat kunnen we leren van de punten waar corporates met legacy systemen en een meer traditionele organisatiestructuur tegenaan lopen? 

Kortom: hoe krijg je de belofte van AI werkend? En welke stappen heb je dan te nemen? 

Op dinsdagmiddag 28 januari is PvKO te gast bij VGZ, waar we een kijkje in de keuken krijgen van hoe zij van AI-prototypes tot de volgende stappen komen. We krijgen verder alles te weten hoe Postillion Hotels een virtuele boekingsassistent in het leven heeft geroepen: de ‘bumpy road’ van idee tot implementatie. De middag staat onder leiding van Frank Ardesch. Hij kent twee zijden van de medaille: AI binnen een grote organisatie als NS en binnen de deelvervoer-startup Hely.  

Sprekers

Niels.jpgNiels van Gorp, gastheer en ‘mede-aanstichter’ van deze sessie
Bij VGZ experimenteren we al zo’n 2,5 jaar met machine learning (ML) en AI technieken; of het nu gaat om het beter schatten van retentie (churn), het detecteren van fraude, voorspellen van zorgkosten, opsporen van Good Practices in de zorg of het dynamisch aanpassen van de website content: op allerlei plekken in het bedrijf zijn al Proof of Concepts uitgevoerd. Maar als de pilot succesvol verliep, was een succesvolle implementatie vaak ook afhankelijk van het innovatieteam of van een groepje data scientists. Inmiddels is het gelukt om een Machine Learning model naar productie te brengen en zetten we stappen om een patroon neer te leggen waarbinnen succesvolle modellen kunnen worden opgeschaald en in productie genomen. Daar blijven overigens nog steeds uitdagingen in.

Graag:

  • Delen we welke stappen we hebben genomen richting het in het proces integreren van AI/ML toepassingen
  • Waar we tegenaan lopen
  • Gaan we met alle aanwezige kennis in de zaal de dialoog aan over hoe de volgens stap in het gereed maken van de organisatie voor AI/ML in productie (volgende niveau van volwassenheid) eruit zou moeten zien.

ginjaar2017 (2).jpgErik-Jan Ginjaar | Algemeen Directeur | Postillion Hotels
Over de stappen bij de succesvolle implementatie van Michiel, de digitale boekingsmedewerker. Hoe tot deze keuze gekomen, hoe van prototype naar werkend systeem en implementatie … wat kom je tegen? Welke hobbels hoe te overwinnen 

Frank.jpegFrank Ardesch | Head | Hely
Middagvoorzitter met ervaring met innovatie als Entrepreneur en als Intrapreneur .. een ideaal persoon om overeenkomsten en juist tegenstellingen te adresseren en hierdoor de learnings voor deelnemers tastbaar te maken.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen