Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Doorpakken na de customer journey

De halve wereld is vandaag de dag bezig met het maken van customer journeys. En hoewel journeys belangrijk zijn, is het nog veel belangrijker wat je er mee doet! De crux zit hem namelijk in het daadwerkelijk doorvoeren van verandering, waardoor de klantbeleving verbetert en processen worden geoptimaliseerd. Alleen is dat zo makkelijk nog niet…

Laat je op deze avond inspireren door verschillende sprekers (deze worden spoedig bekend gemaakt). Zij zullen aan de hand van concrete cases en voorbeelden laten zien hoe zij dit aanpakken en waar ze tegenaan lopen. 

Denk aan interactieve sessies, waarbij je concrete handvatten krijgt om de stap van journey naar implementatie te maken. Onderwerpen als service design, aansluiting op agile, design sprints en prototyping, het maken van keuzes en het transformeren van organisaties komen hierin aan bod.


Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212 nieuw.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen