Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Afsluiting van het jaar met een visionair

De sessie wordt afgesloten met een korte algemene ledenvergadering (niet- leden zijn hierin ook welkom).

Onder het motto ‘Mislukkingen maken de wereld beter en mooier’ luiden we het PvKO jaar uit. Prof. Paul Iske, oprichter van ‘Het Instituut voor Briljante Mislukkingen’,  vertelt over het belang van experimenteren, mislukken en leren. Uiteraard geldt dit ook bij innoveren en klantgericht ondernemen. Na de lezing van Paul gaan we praktisch aan de slag met de methodiek en gaan we leren van onze eigen briljante mislukkingen! Reserveer deze dinsdagmiddag 10 december voor een inspirerende, leerrijke en ontspannen middag die we afsluiten met een feestelijke borrel in Pakhuis de Zwijger.

Paul Iske is hoogleraar Open Innovation and Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Daarnaast is hij CFO (Chief Failure Officer) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor het belang van experimenteren en leren in een veranderende en complexe wereld. Paul is auteur van het boek ‘Instituut voor Briljante Mislukkingen’. Hij is van oorsprong theoretisch fysicus en heeft gewerkt voor Shell en ABN-AMRO (Chief Dialogues Officer en Senior Vice President Innovation).

 

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212 nieuw.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen